لوگوی آبیاران

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور یا جن ست (Gen Set) دستگاهی است که برای تولید برق در شرایط اضطراری کاربرد دارد و از موتور دیزلی به عنوان منبع انرژی اولیه بهره می‌برد. این دستگاه ترکیبی از یک موتور دیزل و یک ژنراتور برق (آلترناتور) است که با تبدیل انرژی مکانیکی تولیدشده توسط موتور به انرژی الکتریکی، برق تولید می‌کند. ژنراتور دیزلی می‌تواند به عنوان منبع اصلی یا پشتیبان برق استفاده شود و در مکان‌هایی که دسترسی به شبکه برق شهری وجود ندارد یا برق قطع می‌شود، بسیار حیاتی است. از مهم‌ترین مزایای خرید دیزل ژنراتور، می‌توانیم به قابلیت تأمین برق در مواقع ضروری، دوام و استحکام در شرایط سخت و عملکرد پایدار و طولانی‌ مدت اشاره کنیم. هنگام انتخاب دیزل ژنراتور، توجه به فاکتورهایی مانند برند، توان خروجی، نوع کوپلینگ، گارانتی، خدمات پس از فروش و دسترسی به قطعات یدکی اهمیت زیادی دارد. با توجه به برند، کوپله ژنراتور و توان خروجی دستگاه، قیمت دیزل ژنراتور از 61،000،000 تومان شروع شده و تا 39،000،000،000 تومان ادامه دارد.


دیزل ژنراتور چیست؟

دیزل ژنراتور یا همان جن ست (Genset)، انرژی مکانیکی حاصل از چرخش موتور را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. موتور دیزل و آلترناتور دو بخش اصلی تشکیل‌دهنده دیزل ژنراتور هستند. این دستگاه اهمیت زیادی به خصوص در صنایع بدون دسترسی به برق شهری برای تأمین برق سه فاز مورد نیاز تجهیزات الکتریکی ایفا می‌کند. ژنراتور برق دیزلی در مکان‌هایی که اتصال به شبکه برق شهری وجود ندارد یا به توان اضافه نیاز است، به عنوان منبع برق اضطراری کاربرد دارد. دیزل ژنراتور از سال 1920 تا به امروز با تولید موتور دیزل روی کار آمد و صنایع برای اطمینان از تأمین پیوسته انرژی به صورت 24 ساعته به سراغ استفاده از این دستگاه‌ها رفتند. سوخت فسیلی ارزان قیمت گازوئیل یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت استفاده از دیزل ژنراتور در صنایع جهت تأمین برق اضطراری است.

دیزل ژنراتور به خاطر قابلیت اطمینان و دوام بالا شناخته شده است. ژنراتورهای دیزلی در انواع اندازه و توان برای کاربردهای مختلف تولید می‌شوند. آن‌ها را می‌توان به عنوان دیزل ژنراتور پرایم، دیزل ژنراتور استندبای و دیزل ژنراتور دائم کار استفاده کرد. دیزل ژنراتورها در پیکربندی‌های مختلف فریم باز (Open) و کانوپی‌دار (Enclosed) نیز موجود هستند. از ژنراتور فریم باز معمولاً برای کاربردهای فضای باز استفاده می‌شود و مقرون‌به‌صرفه‌تر از انواع کانوپی‌دار است. از سوی دیگر، ژنراتور کانوپی‌دار برای کاربردهای فضای داخلی که کاهش نویز دستگاه اهمیت زیادی دارد و برای محافظت در برابر عوامل محیطی خارجی استفاده می‌شود.

ویدیو آشنایی با دیزل ژنراتور و بهترین برندهای موجود در بازار ایران

اجزای دیزل ژنراتور

مهم‌ترین قطعاتی که به عنوان اجزای دیزل ژنراتور در هماهنگی و اتصال یکپارچه با یکدیگر وظیفه اصلی تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی را بر عهده دارند، عبارتند از:

شاسی دیزل ژنراتور

اجزای دیزل ژنراتور-شاسی

شاسی دیزل ژنراتور یک ساختار اسکلت فلزی مستحکم است که موتور دیزلی، ژنراتور و سایر قطعات روی آن سوار می‌شوند. شاسی ژنراتور دیزلی نقش مهمی را در ایجاد ثبات، محافظت از ژنراتور و اجزای آن و همچنین، سهولت در حمل و نقل ایفا می‌کند. استفاده از شاسی برای دیزل ژنراتور، دو مزیت مهم دارد؛ نخست، از ارتعاشات و لرزش‌های دیزل ژنراتور در هنگام کار کاسته می‌شود و دوم، با مخزنی که در شاسی تعبیه می‌شود، ژنراتور می‌تواند برای مدت طولانی‌تری به فعالیت ادامه دهد.

آبیاران پویان آذر، به عنوان یکی از بزرگترین تأمین‌کنندگان عمده انواع دیزل ژنراتور در داخل کشور، خدمات شاسی‌کشی دیزل ژنراتور را مطابق با سفارش و بر اساس نیازهای مشتری، به دو صورت کوپله فابریک برای دیزل ژنراتور پرکینز، کامینز و کوپله اختصاصی آبیاران برای سایر برندهای دیزل ژنراتور از جمله بادوین، ارائه می‌کند.

موتور دیزلی

اجزای دیزل ژنراتور-موتور دیزلی

به عنوان اصلی‌ترین جزء تشکیل‌دهنده دیزل ژنراتور، موتور دیزلی یک موتور احتراق درون‌سوز است که در آن، احتراق سوخت به دلیل افزایش دمای هوای موجود در سیلندر، در نتیجه فشرده‌سازی مکانیکی، ایجاد می‌شود. موتور دیزلی براساس توان، برند سازنده یا تعداد سیلندر دسته‌بندی می‌شود که از آن جمله، می‌توانیم مورد دیزلی تک سیلندر، دو سیلندر و سه سیلندر را نام ببریم. موتور دیزلی تک سیلندر معمولاً برای مصارف کوچک مثل موارد خانگی کاربر دارد. دیزل موتور دو و سه سیلندر برای کاربردهای نیمه صنعتی و کارگاهی گزینه مناسبی است. در مقابل، موتور دیزلی چهار، شش، هشت و دوازده سیلندر خطی یا خورجینی برای مصارف بزرگ و صنعتی به کار می‌رود. از برندهای مطرح موتور دیزلی می‌توانیم به پرکینز و کامینز اشاره کنیم.

سیستم خنک‌کننده اینترکولر

سیستم خنک‌کننده اینترکولر دیزل ژنراتور

اینترکولر (Intercooler)، یک مبدل حرارتی است که نقش مهمی را در موتور دیزلی توربوشارژ و سوپرشارژ ایفا می‌کند. وظیفه اصلی اینترکولر، خنک کردن هوای گرم فشرده تولیدشده توسط توربوشارژر یا سوپرشارژر، قبل از ورود به محفظه احتراق موتور، است. اینترکولر چگالی هوا و محتویات اکسیژن را افزایش می‌دهد. به این طریق، هوای متراکم‌تر و خنک‌تر، بهره‌وری فرآیند احتراق را بالاتر می‌برد و در نتیجه، توان خروجی و بهره‌وری سوخت را بهبود می‌بخشد و آلایندگی را کاهش می‌دهد. به علاوه، کاهش دمای هوای ورودی، به جلوگیری از آسیب دیدن احتمالی موتور، در نتیجه گرمای زیاد، کمک می‌کند.

آلترناتور (ژنراتور تک)

اجزای دیزل ژنراتور-آلترناتور

آلترناتور یا دینام نوعی ژنراتور الکتریکی است که برای تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی استفاده می‌شود. آلترناتور یکی از اجزای مهم ژنراتور دیزلی است و وظیفه تولید نیروی الکتریکی خروجی توسط ژنراتور را به عهده دارد. آلترناتور با کمک مجموعه‌ای از کویل‌های دوار به نام روتور کار می‌کند. در نتیجه چرخش روتور، یک میدان مغناطیسی ایجاد می‌شود که به نوبه خود، جریان الکتریکی را در مجموعه‌ای از کویل‌های ثابت به نام استاتور القا می‌کند. سپس، استاتور این جریان الکتریکی را به توان قابل استفاده تبدیل می‌نماید.

سیستم سوخت‌رسان

اجزای دیزل ژنراتور-سیستم سوخت رسان

همانطور که از نام آن مشخص است، سیستم سوخت‌رسان دیزل ژنراتور، سوخت دیزلی لازم را برای فعالیت ژنراتور به موتور می‌رساند. سیستم سوخت‌رسان از چند بخش اصلی تشکیل شده است که عبارتند از مخزن یا باک سوخت، لاین یا خط سوخت، فیلتر سوخت، انژکتور سوخت و پمپ سوخت. باک سوخت، وظیفه ذخیره‌سازی سوخت را به عهده دارد. لاین سوخت که متشکل از چندین اتصال لوله‌ای است، سوخت را از باک به طور مدوام به موتور می‌رساند. فیلتر سوخت، ناخالصی‌ها و آلاینده‌ها را از سوخت، قبل از ورود به موتور، حذف کرده و سوخت تمیز را به موتور دیزلی می‌رساند. سوخت دیزلی به مقدار کم توسط انژکتور به محفظه احتراق تزریق می‌شود که برای تغذیه ژنراتور مورد استفاده قرار می‌گیرد. پمپ سوخت، در عین اینکه سوخت را به موتور می‌رساند، فشار لازم برای کار کردن انژکتورها را حفظ می‌کند.

سیستم اگزوز

اجزای دیزل ژنراتور-سیستم اگزوز

عملکرد اصلی سیستم اگزوز دیزل ژنراتور، حذف ایمن گازهای مضر تولیدشده ناشی از فعالیت ژنراتور دیزلی است. همانطور که موتور سوخت می‌سوزاند، گازهای مضری در نتیجه احتراق تولید می‌شوند که بایستی از ژنراتور خارج شوند. بایستی بدانید که سیستم اگزوز از چند بخش تشکیل شده است، از جمله منیفولد اگزوز، صدا خفه‌کن و لوله اگزوز. منیفولد اگزوز، گازهای خروجی را از سیلندر یا سیلندرهای موتور جمع‌آوری می‌کند. گازها از میان صدا خفه‌کن (برای کاهش نویز و فیلتراسیون طراحی شده است) عبور می‌کنند. در نهایت، گازهای خروجی از لوله اگزوز عبور کرده و به بیرون هدایت می‌شوند.

تنظیم‌کننده ولتاژ

اجزای دیزل ژنراتور-تنظیم کننده ولتاژ

تنظیم‌کننده ولتاژ (AVR) دیزل ژنراتور، یک دستگاه الکترونیکی کوچک است که روی آلترناتور قرار می‌گیرد و بر خروجی برق نظارت می‌کند. تنظیم‌کننده ولتاژ خودکار، ولتاژ ترمینال خروجی الکتریکی ژنراتور را در محدوده از پیش تعیین‌شده حفظ می‌کند. رگولاتور ولتاژ معمولاً روی انواع دیزل ژنراتور برای حفظ ولتاژ ثابت نصب می‌شود. این قطعه مانند یک تعدیل‌کننده توان عمل می‌کند و توان ژنراتور به بار تجهیزات متصل به ژنراتور، ثابت باقی می‌ماند. بدون وجود AVR، خروجی ژنراتور می‌تواند نوسان زیادی داشته باشد و باعث اختلال در عملکرد تجهیزات یا دستگاه‌های متصل به ژنراتور شود یا حتی به آن‌ها آسیب رساند. در یک کلام، رگولاتور ولتاژ خودکار، توان خروجی ژنراتور را ثابت نگه می‌دارد.

اتاقک پوشاننده (اتاقک سایلنت)

اجزای دیزل ژنراتور-اتاقک پوشاننده

اتاقک پوشاننده یا اتاقک سایلنت، که در اصطلاح کانوپی دیزل ژنراتور نامیده می‌شود، یک محفظه فلزی است که از ژنراتور در مقابل عوامل خارجی مانند گرد و غبار، باران و برف، تابش مستقیم آفتاب و امثال آنها محافظت می‌کند. مهم‌ترین کارکرد اتاقک پوشاننده، عایق صدا و در نتیجه، کاهش نویز ناشی از فعالیت ژنراتور است. کانوپی دیزل ژنراتور می‌تواند به دفع گرمای تولیدشده نیز توسط اجزای مختلف ژنراتور مثل موتور، آلترناتور و رادیاتور کمک کند.

آبیاران انواع کانوپی دیزل ژنراتور سایلنت و سوپرسایلنت را با قابلیت سفارشی‌سازی بر اساس نیازهای مشتری، به طور مستقیم و بدون واسطه، تولید و عرضه می‌کند.

سیستم‌های کنترل

اجزای دیزل ژنراتور-سیستم های کنترل

تابلو کنترل برق، در واقع، مجموعه‌ای از سیستم‌های کنترل است که اندازه‌گیری پارامترهای مختلف مانند ولتاژ، جریان و فرکانس را از طریق گیج‌ها و کنتورها نشان می‌دهد. این ابزارهای کنترل، معمولاً برای جلوگیری از اثرات خوردگی ناشی از باران و برف، در داخل بدنه‌ای فلزی تعبیه می‌شوند. در ژنراتورهای کوچک، تابلو کنترل برق معمولاً روی بدنه خود ژنراتور نصب می‌شود. متقابلا، کنترل پنل دیزل ژنراتور صنعتی بزرگ، می‌تواند کاملاً از ژنراتور جدا و به صورت مستقل باشد. تابلو کنترل برق ممکن است به صورت قفسه‌ای یا دیواری در کنار ژنراتور نصب شود که در کاربری‌هایی مانند مراکز داده رایج است.

قطع‌کننده‌های اضطراری مدار

اجزای دیزل ژنراتور-قطع کننده مدار

قطع‌کننده اضطراری مدار، یک قطعه سوئیچینگ است که به واسطه آن، دیزل ژنراتور می‌تواند جریان را در شرایط غیرعادی قطع کند. برحسب محدوده استفاده، قطع‌کننده مدار به دو دسته قطع‌کننده ولتاژ بالا و قطع‌کننده ولتاژ پایین تقسیم می‌شود. به طور کلی، ولتاژ بیش از 3 کیلوولت را ولتاژ قوی می‌نامند. قطع‌کننده مدار ولتاژ پایین، سوئیچ اتوماتیک نیز نامیده می‌شود و نوعی وسیله الکتریکی است که نه تنها قابلیت سوئیچ دستی را دارد، بلکه از تجهیزات الکتریکی نیز محافظت می‌کند. قطع‌کننده مدار دیزل ژنراتور، معمولاً در مدارهای با ولتاژ AC کمتر از 500 ولت استفاده می‌شود و در شرایط غیرعادی، برای محافظت از مدار اصلی در برابر اضافه بار، اتصال کوتاه و ولتاژ پایین (Under-Voltage) استفاده می‌شود.

سیستم مولد گرما

اجزای دیزل ژنراتور-سیستم های مولد گرما

سیستم مولد گرما، گرمکن یا هیتر دیزل ژنراتور، سیستمی است که برای تسهیل فرآیند احتراق سوخت در موتور دیزلی استفاده می‌شود. هدف اصلی گرمکن در دیزل ژنراتور، افزایش دمای هوا و سوخت در محفظه احتراق است تا موتور راحت‌تر راه‌اندازی شود و کارایی دستگاه افزایش پیدا کند. در شرایط سردسیر که دمای هوا معمولاً پایین‌تر از صفر درجه است، احتراق سوخت دیزلی دشوارتر است و حتی ممکن است گازوئیل موجود در مخزن یخ بزند. نقطه انجماد برای سوخت گازوئیل خالص، منفی 18 درجه سانتی‌گراد است. به همین دلیل، از سیستم مولد گرما در دیزل ژنراتور استفاده می‌شود تا با افزایش دمای سوخت و هوا در محفظه احتراق، شرایط مناسب را برای احتراق و استارت موتور فراهم کند.

سیستم استارت اتومات و دینام

اجزای دیزل ژنتراتور-سیستم استارت

برای اینکه موتور ژنراتور شروع به تولید انرژی مورد نیاز برای تأمین برق کند، باید راه‌اندازی شود یا به اصطلاح استارت بخورد. سیستم استارت خودکار پیشرفته‌ترین سیستمی است که برای راه‌اندازی ژنراتور، به هیچ عملیاتی نیاز ندارد. با سیستم استارت خودکار، حتی اگر در غیاب کاربر قطعی برق رخ دهد، دیزل ژنراتور به عنوان منبع پشتیبان به طور خودکار روشن می‌شود. این کار به واسطه واحدهای اتوماسیون کنترل انجام می‌شود. پس از آنکه برق وصل شد، ژنراتور به طور خودکار خاموش و وارد حالت خنک‌سازی می‌شود و در نهایت، به طور کامل تأمین برق پشتیبان متوقف خواهد شد.

سیستم شارژ باطری

سیستم شارژ باطری

شارژر باتری دیزل ژنراتور، دستگاهی است که برای شارژ مجدد یا حفظ شارژ باتری ژنراتور طراحی شده است. وظیفه شارژر باتری ژنراتور این است که اطمینان حاصل کند باتری به طور کامل شارژ می‌شود و هر زمان که نیاز باشد، آماده استفاده است. شارژر یک جریان ثابت از انرژی را به باتری می‌رساند و شارژ مصرف‌شده در طول کار ژنراتور یا هر گونه انرژی تخلیه‌شده در گذر زمان را دوباره پر می‌کند. این کار به افزایش طول عمر باتری کمک کرده و تضمین می‌کند که ژنراتور در صورت نیاز بدون مشکل راه‌اندازی خواهد شد. شارژر باتری ژنراتور اغلب به گونه‌ای طراحی می‌شود که به طور خودکار ولتاژ یا جریان شارژ را بر اساس وضعیت باتری تنظیم کند. شارژر باطری ژنراتور همچنین ممکن است شامل ویژگی‌های ایمنی مانند مانیتورینگ ولتاژ، حفاظت از اتصال کوتاه و حفاظت از قطبیت معکوس باشد تا به باتری و سیستم ژنراتور آسیب نرسد.

واحد کنترل الکترونیکی

واحد کنترل الکترونیکی دیزل ژنراتور

واحد کنترل الکترونیکی (ECU) یا ماژول کنترل الکترونیکی (ECM)، مغز متفکر موتور دیزلی است. واحد کنترل الکترونیکی، در واقع، نوعی کامپیوتر است که اطلاعات ورودی را از حسگرهای موجود در بخش‌های مختلف موتور دریافت می‌کند. ماژول کنترل الکترونیکی وظایف مختلفی را به عهده دارد، اما در وهله نخست، از اطلاعات دریافتی سنسورها برای کنترل انژکتورهای سوخت استفاده می‌کند. این امر به نوبه خود، سرعت دور موتور را، با تغییر مقدار سوخت تزریقی به سیلندرها، کنترل می‌کند. به دلیل طیف گسترده سیگنال‌هایی که به ECU ارسال می‌شوند، این قطعه می‌تواند به کاهش آلایندگی، کاهش مصرف سوخت و بهبود عملکرد کلی موتور نیز کمک کند. از آنجایی که ECU، پارامترهای مختلف موتورهای دیزلی را کنترل می‌کند، برای عیب‌یابی نیز کاربرد دارد، زیرا کدهای خاصی (DTC) را در خود ذخیره می‌کند.

تاریخچه دیزل ژنراتور

تاریخچه دیزل ژنراتور

داستان تاریخچه دیزل ژنراتور به زمان اختراع موتور دیزل توسط رودولف دیزل برمی‌گردد. دیزل در سال 1858 میلادی در پاریس چشم به جهان گشود و یک مهندس آلمانی بود که زندگی خود را وقف بهبود کارایی موتور احتراق درون‌سوز کرد. فعالیت او با ثبت اختراع موتور دیزل در سال 1982 به نقطه اوج خود رسید. اختراع موتور دیزل یک انقلاب در عرصه تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی به حساب می‌آمد، زیرا نحوه کارکرد این نوع موتور بر اساس اصل اشتعال تراکمی، باعث بازده حرارتی بالاتر و مصرف سوخت پایین‌تر می‌شود.

اوایل قرن بیستم شاهد اولین کاربرد عملی موتور دیزلی بود. در سال 1903 میلادی، زیردریایی فرانسوی Aigrette یکی از اولین ادوات دریایی بود که با موتور دیزلی کار می‌کرد و پتانسیل این نوع موتور را برای کاربردهای دریایی برجسته کرد. با پیشرفت فناوری دیزل، راه به سمت تجهیزات تولید برق باز شد. قابلیت اطمینان بالا این موتورها را برای تأمین مداوم الکتریسیته مورد نیاز کارخانه‌ها، معادن و مکان‌های دوردست به گزینه مناسبی بدل کرده بود. در دهه 1920، دیزل ژنراتور به یک دستگاه پرکاربرد در صنایعی تبدیل شد که به منبع انرژی قابل اعتماد و کارآمد نیاز داشتند.

جنگ جهانی دوم به یک نقطه عطف مهم در تاریخ ژنراتور دیزلی بدل شد. درگیری‌های جهانی نیاز فوری به منبع تولید برق کارآمد و قابل حمل ایجاد کرد. ژنراتورهای دیزلی در میانه جنگ قد علم کردند و به منبع تأمین برق مورد نیاز پایگاه‌های نظامی، بیمارستان‌های صحرایی و ایستگاه‌های ارتباطی در سرتاسر جهان تبدیل شدند. توانایی آن‌ها برای تولید برق با سوخت‌های مختلف از جمله گازوئیل، نفت سفید و حتی روغن نباتی، باعث ارزشمندی کاربرد این دستگاه‌ها در محیط‌های متنوع و چالش‌برانگیز شد.

محصولات مرتبط به دیزل ژنراتور

مجموعه «آبیاران پویان آذر» یکی از بزرگترین تأمین‌کنندگان اصلی و بدون واسطه تمامی محصولات جانبی مورد نیاز برای بکارگیری دستگاه‌های دیزل ژنراتور است. گروه صنعتی آبیاران همواره در تلاش بوده است تا با تأمین مستقیم انواع تجهیزات مرتبط به دیزل ژنراتور، در راستای برآورده کردن نیازهای مشتریان در انواع مصارف نیازمند به برق سه فاز برای تجهیزات مولد برق اضطراری و دائم کار گام بردارد.

طراحی و ساخت تابلو کنترل دستی و اتوماتیک، بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا در فرآیند کوپلینگ اختصاصی انواع ژنراتور دیزلی و همچنین، تولید تریلر دیزل ژنراتور، تأمین مخازن سوخت و مونتاژ تمامی بخش‌های دیزل ژنراتور، در واحد فنی و مهندسی اختصاصی این شرکت و توسط متخصصان خبره بومی انجام می‌گیرد.

تابلو کنترل دیزل ژنراتور

کانوپی دیزل ژنراتور

ژنراتور تک

موتور دیزلی

تریلر دیزل ژنراتور

مخزن سوخت دیزل ژنراتور

سنسور سطح سوخت

برد تابلو کنترل دیزل ژنراتور

قیمت دیزل ژنراتور چگونه تعیین می شود؟

قیمت دیزل ژنراتور بر حسب توان خروجی، کشور سازنده محصول، برند، نوع کوپلینگ، کنترل پنل، سال ساخت و همچنین، با توجه به نوسانات نرخ ارز متغیر است. با وجود این، آبیاران همواره سعی کرده است تا نازلترین قیمت بازار را در اختیار مشتریان عزیز قرار دهد. شما در ادامه می‌توانید لیست قیمت‌ تقریبی انواع دیزل ژنراتور سه فاز موجود در شرکت آبیاران را ملاحظه کنید. برای اطلاع از آخرین قیمت انواع دیزل ژنراتور، می‌توانید به صفحه محصول مورد نظرتان مراجعه کنید یا با کارشناسان فروش آبیاران تماس بگیرید.

بهترین قیمت دیزل ژنراتور

آبیاران با حذف واسطه‌گری و تأمین مستقیم و بدون واسطه، نازلترین و بهترین قیمت دیزل ژنراتور را در سطح کشور ارائه می‌دهد. در ادامه این بخش، می‌توانید لیست بهترین قیمت تعدادی از پرفروش‌ترین انواع دیزل ژنراتور در بازار داخلی که در مصارف صنعتی و خانگی کاربرد دارند را مشاهده کنید. لطفاً توجه داشته باشید که این لیست قیمت دیزل ژنراتور با تقریب 5 درصدی قابل استناد بوده و تاریخ آپدیت آن مورخه 1403/10/16 است.

بهترین قیمت دیزل ژنراتور

قیمت دیزل ژنراتور دائم کار

معمولاً یکی از سؤالات اساسی مشتریانی که به دنبال خرید دیزل ژنراتور هستند، قیمت دیزل ژنراتور دائم کار است. توجه داشته باشید که هر نوع دیزل ژنراتوری با هر نوع برند را می‌توان به صورت دائم کار استفاده کرد، اما توصیه می‌شود که از ژنراتور چینی برای دائم کاری استفاده نشود. قبل از خرید، حتماً لازم است توجه داشته باشید برای اینکه یک دیزل ژنراتور بتواند به صورت دائم کار استفاده شود، باید از 70 درصد توان دستگاه خروجی گرفته شود. از همین رو، چنانچه قصد خرید دیزل ژنراتوری را دارید که به صورت دائم کار استفاده خواهد شد، باید ظرفیت بالاتری را انتخاب کنید. برای خرید دیزل ژنراتور دائم کار، بهتر است از بین برندهایی مانند بادوین، ولوو پنتا، پرکینز، کامینز و ایویکو دست به انتخاب بزنید.

جدیدترین لیست قیمت انواع دیزل ژنراتور

در ادامه، جدیدترین لیست قیمت انواع دیزل ژنراتور برق سه فاز بر اساس نوع کاربری و رنج توان مطابق کاوا (کیلو ولت آمپر) ارائه شده است. البته، از آنجایی که با توجه به نوسانات نرخ ارز، قیمت دستگاه‌ها ممکن است تغییر داشته باشد، لطفاً برای تأیید استعلام قیمت و اطلاع از آخرین لیست موجودی، با کارشناسان آبیاران در تماس باشید. علاوه بر این، برای دریافت مشاوره رایگان خرید دیزل ژنراتور نیز می‌توانید با کارشناسان فروش ما ارتباط بگیرید.

شرکت «آبیاران» به دلیل واردات و عرضه مستقیم برندهای مختلف دیزل ژنراتور، یکی از بهترین انواع برند ژنراتور برق در داخل کشور از نظر قیمت و کیفیت را با عنوان دیزل ژنراتور بادوین یا بائودین (Baudouin) با گارانتی یک ساله یا 1200 ساعت کارکرد در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد. برای مشاهده مشخصات فنی و لیست قیمت دیزل ژنراتور بادوین، می‌توانید به صفحه محصولات دیزل ژنراتور بادوین مراجعه کرده یا با کارشناسان آبیاران تماس حاصل فرمایید.

استعلام قیمت دیزل ژنراتور

در صورت نیاز به استعلام قیمت دیزل ژنراتور بر حسب توان مدنظرتان، می‌توانید از طریق فرم تماس با ما، از کارشناسان فروش مجموعه «آبیاران» درخواست قیمت کنید. همچنین، جهت ارتباط با کارشناسان و دریافت مشاوره رایگان، می‌توانید از طریق شماره‌های درج‌شده در قسمت پایین صفحه اقدام به برقراری تماس نمایید.

توان مصرفی دیزل ژنراتورها

تبدیل واحدها

قیمت ژنراتور برق صنعتی

ژنراتور برق صنعتی یا ژنراتور صنعتی دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. در تأسیسات صنعتی بزرگ مانند کارخانه‌ها، نیروگاه‌ها، دیتاسنترهای بزرگ و... از ژنراتور برق صنعتی برای تأمین برق مورد نیاز در مواقع قطعی برق یا نیاز به توان اضافه استفاده می‌کنند. ژنراتورهای صنعتی می‌توانند از 150 کیلووات تا 2 مگاوات برق تولید کنند. قیمت ژنراتور برق صنعتی، مانند ژنراتورهای خانگی، عمدتاً متأثر از توان خروجی دستگاه است. با وجود این، فاکتورهای دیگری چون برند، کشور سازنده، نوع کوپله، آپشن‌های دستگاه، گارانتی و... می‌توانند بر قیمت ژنراتور صنعتی تأثیرگذار باشند. آبیاران به عنوان یک مجموعه پیشگام در عرصه تأمین مستقیم انواع تجهیزات صنعتی، با حذف واسطه‌گری، همواره تلاش کرده است که بهترین قیمت خرید ژنراتور برق صنعتی را ارائه دهد.

دیزل ژنراتور کوچک یا خانگی

دیزل ژنراتور با رنج توان 5 تا 50 کاوا انواعی از ژنراتور دیزلی هستند که عموماً برای مصارف خانگی و با هدف استفاده از آسانسور، تأمین روشنایی و یا درب‌های ریموت‌دار منازل در هنگام قطعی برق استفاده می‌شوند. این نوع مولدهای برق با عناوینی مانند دیزل ژنراتور کوچک، دیزل ژنراتور خانگی و دیزل ژنراتور آپارتمانی نیز در بازار شناخته می‌شوند.

این نوع دیزل ژنراتور برای مصارف خانگی بسیار کاربرد دارد

توجه داشته باشید که برای صرفه جویی در هزینه‌ها و تأمین برق برای مصارف خانگی، نیمه صنعتی و کارگاهی می‌توانید از دستگاه‌های کوچکتری به نام موتور برق نیز استفاده کنید. چنانچه قصد دارید برای مصارف محدود، یک مولد برق پرتابل در اختیار داشته باشید، استفاده از دستگاه موتور برق به شما پیشنهاد می‌شود. با خرید موتوربرق، می‌توانید نیروی الکتریکی تک فاز لازم برای روشن کردن تجهیزات الکتریکی در منزل را تأمین کنید. استفاده از موتور برق کوچک برای مصارف محدود در کارگاه‌های برون‌شهری، کمپ‌های تفریحی و امور کشاورزی نیز رایج است. معمولاً برای مصارف صنعتی و نیمه صنعتی از موتور برق سه فاز استفاده می‌شود.

قیمت دیزل ژنراتور کوچک 5 تا 70 کاوا (4 الی 50 کیلووات)

لیست قیمت ژنراتور کوچک که معمولاً برای مصارف خانگی و به صورت اضطراری برای تأمین برق در مواقع قطعی شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد، به شرح جدول زیر است:

دیزل ژنراتور مدل قیمت
استریم 5 کیلووات - سه فاز  S1100NM - STC-5 122،000،000 تومان
استریم 10 کیلووات - تکفاز  S1105NM - ST-10 131،000،000 تومان
استریم 10 کیلووات - تکفاز  S1110NM - ST-10 131،000،000 تومان
پرکینز 10 کاوا مدل 403A11G1 403A11G1 252،000،000 تومان
استریم 12 کیلووات - تکفاز  S1115NM - ST-12 54،900،000 تومان
استریم 15 کیلووات - تکفاز  S1125NM - ST-15 166،000،000 تومان
استریم 15 کیلووات - تکفاز  S1130NM - ST-15 178،000،000 تومان
پرکینز 15 کاوا  403A-15G1 288،000،000 تومان
چینی 15 کیلووات  GF2-15 205،000،000 تومان
بادوین 20 کاوا  4M06G20/5 378،000،000 تومان
پرکینز 22 کاوا  404A-22G1 915،000،000 تومان
بادوین 25 کاوا  4M06G25/5 390،000،000 تومان
پرکینز 33 کاوا  1103A-33G 1،314،500،000 تومان
بادوین 35 کاوا  4M06G35/5 442،500،000 تومان
کوهلر 35 کاوا  KDI2504M 475،000،000 تومان
بادوین 44 کاوا  4M06G44/5 450،000،000 تومان
کوهلر 45 کاوا - استمفورد پاور  KDI2504TM 560،000،000 تومان
کوهلر 45 کاوا - استمفورد  KDI2504TM 560،000،000 تومان
کوهلر 45 کاوا - استمفورد UCI224D  KDI2504TM 550،000،000 تومان
پرکینز 50 کاوا  1103A-33TG1 1،250،000،000 تومان
بادوین 50 کاوا  4M06G50/5 518،000،000 تومان
پرکینز 66 کاوا  1103A-33TG2 1،416،000،000 تومان
بادوین 70 کاوا  4M10G70/5 640،000،000 تومان
پرکینز 72 کاوا  1104A-44TG1 1،660،000،000 تومان

دیزل ژنراتور برق اضطراری ساختمان

انواع دیزل ژنراتور با رنج توان 80 تا 200 کاوا، برای تأمین برق مورد نیاز در هنگام قطعی شبکه شهری در واحدهای صنفی و دفاتر کاری و اداری، بهترین گزینه محسوب می‌شوند. ژنراتور دیزلی با این رنج توان، برای تأمین برق اضطراری 3 فاز مجتمع‌های مسکونی بزرگ و برخی مصارف کشاورزی و مرغداری‌ها نیز پاسخگو است.

در مواقع اضطراری می توان از این نوع دیزل ژنراتور استفاده کرد

قیمت دیزل ژنراتور 80 تا 270 کاوا (60 الی 220 کیلووات)

لیست قیمت دیزل ژنراتور برای استفاده در واحدهای تجاری به همراه مدل و برند دستگاه ژنراتور دیزلی موجود، به ترتیب جدول زیر است:

دیزل ژنراتور مدل قیمت
سدک 85 کاوا SC4H95D2 612،000،000 تومان
پرکینز 85 کاوا 1104A-44TG2 1،630،000،000 تومان
بادوین 88 کاوا 4M10G88/5 713،000،000 تومان
بادوین 110 کاوا  4M10G110/5 800،000،000 تومان
پرکینز 110 کاوا 1104A-44TAG2 2،025،000،000 تومان
ایویکو 135 کاوا - استمفوردپاور NEF45TM2A تماس بگیرید.
ایویکو 140 کاوا - استمفوردپاور NEF67SM1A 1،480،000،000 تومان
ولوو پنتا 142 کاوا TAD532GE 1،670،000،000 تومان
پرکینز 150 کاوا 1106A-70TG1 2،388،000،000 تومان
بادوین 150 کاوا 6M11G150/5 962،000،000 تومان
پرکینز 165 کاوا 1106A-70TAG2 تماس بگیرید.
بادوین 165 کاوا 6M11G165/5 1،054،000،000 تومان
ولوو پنتا 167 کاوا TAD731GE 1،965،000،000 تومان
ولوو پنتا 200 کاوا TAD732GE 2،323،000،000 تومان
سدک 200 کاوا SC7H230D2 1،136،000،000 تومان
پرکینز 200 کاوا 1106A-70TAG3 تماس بگیرید.
بادوین 220 کاوا 6M16G220/5 1،290،000،000 تومان
پرکینز 220 کاوا 1106A-70TAG4 1،360،000،000 تومان
سدک 220 کاوا SC7H250D2 1،360،000،000 تومان
ایویکو 220 کاوا - استمفورد پاور NEF67TE2A 2،140،000،000 تومان
ولوو پنتا 225 کاوا TAD733GE 2،496،000،000 تومان
بادوین 250 کاوا 6M16G250/5 1،366،500،000 تومان
پرکینز 275 کاوا 1206A-E70TTAG3 3،772،000،000 تومان
ولوو پنتا 275 کاوا TAD734GE 2،868،000،000 تومان
ایویکو 275 کاوا - ژنراتور مکالته CR87TE1D 2،725،000،000 تومان
بادوین 275 کاوا 6M16G275/5 1،432،000،000 تومان

دیزل ژنراتور با توان متوسط و دائم کار

بیمارستان‌ها، هتل‌ها، فرودگاها، مجتمع‌های تجاری، کارگاه‌های صنعتی کوچک، انبارها، گلخانه‌ها، دستگاه‌های مخصوص استخراج رمز ارز (ماینر) و بسیاری مصارف مشابه دیگر که بسته به شرایط به تأمین برق پیوسته طولانی‌تری نیاز دارند، می‌توانند از دیزل ژنراتور 300 الی 700 کاوا استفاده کنند. دیزل ژنراتور دائم کار عنوانی است که به این نوع از مولدهای برق اطلاق می‌شود.

 از دیزل ژنراتور دائم کار می توان به طور شبانه روزی استفاده کرد

قیمت دیزل ژنراتور 300 تا 700 کاوا (250 الی 550 کیلووات)

در جدول زیر، می‌توانید لیست قیمت انواع دیزل ژنراتور با رنج توان 300 تا 700 کاوا را با کوپله‌های مختلف ملاحظه کنید. چنانکه اشاره ش

د، این انواع دیزل ژنراتور با توان متوسط برای مصارف طولانی و مستمر گزینه مناسبی هستند.

دیزل ژنراتور مدل قیمت
ایوکو 300 کاوا - استمفورد پاور  CR87TE1D تماس بگیرید.
بادوین 300 کاوا  6M16G300/5 1،660،000،000 تومان
ولوو پنتا 330 کاوا  TAD1341GE 3،194،000،000 تومان
پرکینز 300 کاوا  1506A-E88TAG4 4،309،000،000 تومان
پرکینز 330 کاوا  1506A-E88TAG5 5،030،000،000 تومان
ایوکو 330 کاوا - استمفورد پاور  CR10TE1D 2،955،000،000 تومان
ایوکو 330 کاوا - ژنراتور مکالته CR10TE1D 3،081،000،000 تومان
بادوین 350 کاوا  6M16G350/5 1،789،000،000 تومان
کامینز 350 کاوا  NT855G6 3،900،000،000 تومان
ولووپنتا 385 کاوا  TAD1342GE 3،440،000،000 تومان
پرکینز 400 کاوا  2206A-E13TAG2 تماس بگیرید.
بادوین 400 کاوا  6M21G400/5 2،380،000،000 تومان
ولوو 415 کاوا  TAD1343GE 3،700،000،000 تومان
بادوین 440 کاوا  6M21G440/5 2،419،000،000 تومان
ولوو 450 کاوا  TAD1344GE 3،925،000،000 تومان
پرکینز 450 کاوا  2206A-E13TAG3 تماس بگیرید.
ولوو 500 کاوا  TAD1345GE 4،330،000،000 تومان
بادوین 500 کاوا  6M21G500/5 2،832،000،000 تومان
پرکینز 500 کاوا  2506C-E15TAG1 تماس بگیرید.
پرکینز 550 کاوا  2506A-E15TAG2 6،600،000،000 تومان
بادوین 550 کاوا  6M21G550/5 3،340،000،000 تومان
ولوو 550 کاوا  TAD1641GE 4،863،000،000 تومان
ولوو 650 کاوا  TAD1642GE 5،788،000،000 تومان
پرکینز 650 کاوا  2806A-E18TAG1A تماس بگیرید.
بادوین 660 کاوا  6M33G660/5 3،990،000،000 تومان
کامینز 700 کاوا  VTA28-G5 10،200،000،000 تومان
بادوین 715 کاوا  6M33G715/5 4،744،000،000 تومان
ولوو پنتا 717 کاوا  TWD1644GE 6،852،000،000 تومان
اسکانیا 640 كاوا  DC16 093A 0254 6،690،000،000 تومان
پرکینز 725 کاوا  2806A-E18TAG2 8،850،000،000 تومان

دیزل ژنراتور برق صنایع نیمه‌ سنگین و سنگین

دیزل ژنراتور با توان اسمی بین 750 تا 1500 کاوا مختص مصارفی نظیر کارخانجات تولیدی، معادن، صنایع فلزی، نفت، گاز، پتروشیمی و مراکز نظامی است که ظرفیت عملکردی چند ساعته دارند و به عنوان منبع اصلی تأمین برق به کار می‌روند. دیزل ژنراتور پرایم پرکاربردترین نوع ژنراتور دیزلی برای چنین مصارفی است.

این نوع دیزل ژنراتور در تامین برق صنایع سنگین بسیار پرکاربرد است

قیمت دیزل ژنراتور 750 تا 1500 کاوا (600 الی 1200 کیلووات)

لیست قیمت دیزل ژنراتور صنعتی با محدوده توان 750 تا 1500 کاوا به تفکیک در جدول زیر ارائه شده است. به علاوه، برای مشاهده و استعلام قیمت دیزل ژنراتور برق سه فاز، می‌توانید با کارشناسان فروش آبیاران نیز تماس بگیرید تا اطلاعات تکمیلی را در خصوص خرید دیزل ژنراتور پرایم در اختیارتان قرار دهند.

دیزل ژنراتور مدل قیمت
ولوو پنتا 770 کاوا  TWD1645GE 48,153,000,000 ریال
پرکینز 785 کاوا   2806A-E18TTAG4 تماس بگیرید.
بادوین 825 کاوا   6M33G825/5 31,840,000,000 ریال
پرکینز 850 کاوا  2806A-E18TTAG5 78,520,000,000 ریال
پرکینز 900 کاوا  4006-23TAG3A 79,878,060,000 ریال
بادوین 900 کاوا  12M26G900/5 42,000,000,000 ریال
بادوین 1000 کاوا  12M26G1000/5 45,020,000,000 ریال
پرکینز 1000 کاوا  4008TAG1A 53,100,000,000 ریال
بادوین 1100 کاوا 12M26G1100/5 47,280,000,000 ریال
پرکینز 1125 کاوا  4008TAG2A 96,519,870,000 ریال
پرکینز 1250 کاوا  4008-30TAG3 114,392,460,000 ریال
پرکینز 1385 کاوا  4012-46TWG2A 138,778,110,000 ریال
بادوین 1400 کاوا 12M33G1400/5 68,180,000,000 ریال
میتسوبیشی 1425 کاوا  S12R-PTA 115,299,120,000 ریال
پرکینز 1500 کاوا  4012-46TWG3A تماس بگیرید.
میتسوبیشی 1500 کاوا  S12R PTA2 123,275,830,000 ریال

دیزل ژنراتور برق نیروگاهی

در هر مکانی که نیاز به ایجاد یک نیروگاه برق برای تأمین برق مصارف گسترده وجود داشته باشد، از انواع پرقدرت ژنراتور دیزلی با اتصال سنکرون به همدیگر بهره گرفته می‌شود. یک دیزل ژنراتور نیروگاهی توان بالایی از 1500 کاوا تا چند مگا کاوا دارد.

نوعی از دیزل ژنراتور قدرتمند است که در هر نیروگاهی کاربر دارد

قیمت دیزل ژنراتور بیش از 1500 کاوا (بیش از 1200 کیلووات)

انواع دیزل ژنراتور نیروگاهی با توان بیش از 1500 کاوا توسط آبیاران با نازلترین قیمت بازار و گارانتی یک ساله محصولات عرضه می‌‍شود. شما می‌توانید در جدول زیر، لیست قیمت انواع دیزل ژنراتور نیروگاهی با محدوده توان خروجی 1500 کاوا به بالا را ملاحظه کنید.

دیزل ژنراتور مدل قیمت
پرکینز 1650 کاوا  4012-46TAG2A 153,546,000,000 ریال
میتسوبیشی 1660 کاوا  S12R PTAA2  135,524,500,000 ریال
میتسوبیشی 1700 کاوا  S12R-F1PTAW2 142,268,970,000 ریال
پرکینز 1880 کاوا  4012-46TAG3A تماس بگیرید.
میتسوبیشی 1905 کاوا  S16R PTA 148,286,360,000 ریال
پرکینز 2028 کاوا  4016TAG1A 180,380,000,000 ریال
میتسوبیشی 2028 کاوا  S16R PTA2 158,064,710,000 ریال
میتسوبیشی 2200 کاوا  S16R PTAA2 169,698,720,000 ریال
میتسوبیشی 2220 کاوا  S16R-F1PTAW2 183,252,630,000 ریال
پرکینز 2264 کاوا  4016TAG2A  178,550,000,000 ریال
پرکینز 2500 کاوا  4016-61TRG3 185,000,000,000 ریال
میتسوبیشی 2500 کاوا  S16R2 PTAW 202,672,820,000 ریال
میتسوبیشی 2700 کاوا  S16R2-PTAW-E 224,128,980,000 ریال
میتسوبیشی 2750 کاوا  S16R2 PTAW2-E 248,402,210,000 ریال

موتور ژنراتور

موتور ژنراتور به مجموع یک ژنراتور و یک موتور گفته می‌شود که به همدیگر متصل شده و یک دستگاه جدید را شکل می‌دهند. این دستگاه جن ست یا همان موتور ژنراتور نامیده می‌شود. موتور ژنراتور انواع مختلفی دارد که عبارتند از موتور ژنراتور دیزلی، موتور ژنراتور گازی و موتور ژنراتور بنزینی. موتور ژنراتور دیزلی پرکاربردترین نوع موتور ژنراتور است که از سوخت گازوئیل برای تولید برق استفاده می‌کند و گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه است. موتور ژنراتور بنزینی بالاترین مصرف سوخت را در میان انواع جن ست دارد و معمولاً در جاهایی استفاده می‌شود که دسترسی به گاز وجود ندارد. در طرف مقابل، موتور ژنراتور گازی مصرف سوخت کمتری نسبت به انواع بنزینی دارد و بالطبع، باعث کاهش آلودگی هوا می‌شود.

قیمت ژنراتور بدون موتور

ژنراتور بدون موتور یا ژنراتور تک (آلترناتور) کاربرد زیادی در صنایع گوناگون برای تولید و تأمین انرژی الکتریسیته دارد. قیمت یکی از فاکتورهای مهم در هنگام خرید ژنراتور بدون موتور است. قیمت ژنراتور بدون موتور متأثر از فاکتورهای مختلفی مانند تک فاز یا سه فاز بودن ژنراتور، برند سازنده، توان خروجی و... است. آبیاران پویان آذر، به عنوان یکی از مجموعه‌های پیشرو در تأمین و واردات مستقیم تجهیزات صنعتی، انواع ژنراتور تک را به بازار عرضه می‌کند. این شرکت ژنراتورهای بدون موتور از برندهای معتبر بادوین، ولو، پرکینز، کامینز، ایویکو و کوهلر را با تأمین مستقیم و بدون واسطه عرضه می‌کند. برای دریافت لیست قیمت ژنراتور بدون موتور، می‌توانید با کارشناسان آبیاران تماس حاصل فرمایید یا سفارش استعلام خود را از پایین همین صفحه ثبت کنید.

آنچه باید در مورد دیزل ژنراتور بدانید

به سؤال دیزل ژنراتور چیست، اینگونه می‌توان پاسخ داد؛ به ترکیبی از یک موتور دیزل و آلترناتور (ژنراتور تک) و انواع متعلقات فرعی نظیر تابلو کنترل که به یکدیگر متصل شده‌اند، دیزل ژنراتور می‌گویند. همانطور که از نام آن برمی‌آید، دیزل ژنراتور یا همان ژنراتور دیزلی از سوخت دیزل یا گازوئیل برای تولید انرژی برق استفاده می‌کند.

چگونه ترکیب موتور دیزل و آلترناتور تبدیل به یک سیستم مولد برق می‌شود؟

دیزل ژنراتور از یک سری مراحل برای تولید برق جریان متناوب استفاده می‌کند. این فرآیند زمانی شروع می‌شود که موتور دیزلی درون‌سوز انرژی شیمیایی سوخت را به انرژی مکانیکی دوار تبدیل می‌کند. نحوه کار دیزل ژنراتور بر پایه بهره‌گیری آلترناتور از نیروی مکانیکی موتور استوار است. تولید برق توسط آلترناتور (دینام)، از طریق سیمی که در یک میدان مغناطیسی حرکت و بارهای الکتریکی را القاء می‌کند، انجام می‌شود. به عبارت ساده‌تر، انرژی مکانیکی حاصل از چرخش موتور دیزلی توسط آلترناتور دریافت و به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شود.

کاربرد دیزل ژنراتور

ژنراتور برق را می‌توان در کاربرد‌های خانگی مانند تأمین برق لوازم خانگی مثل تلویزیون، یخچال، لباسشویی و امثالهم تا کاربردهای صنعتی بزرگ مانند تأمین برق کارخانجات تولیدی، بیمارستان‌ها، توربین‌های آبی، تأمین برق معادن و... استفاده کرد. به طور کلی، دیزل ژنراتور کاربردهای گسترده‌ای از نیاز اضطراری به برق در هنگام قطعی شبکه شهری گرفته تا وسایل حمل و نقل دریایی، هوایی و ریلی و تمام نیازمندی‌ها به برق اضطراری دارد. دیزل ژنراتور معمولاً مترادف با منبع برق آماده به کار یا همان برق اضطراری پشتیبان است، اما انواع ژنراتور دیزلی به قدری دستگاه‌هایی همه کاره هستند که می‌توان آن‌ها را در سراسر صنایع گوناگون مورد استفاده قرار داد.

کاربرد دیزل ژنراتور

  • نیروگاه‌ها
  • اماکن مسکونی و تجاری
  • صنایع تولیدی
  • صنعت پزشکی مانند بیمارستان‌ها
  • پروژه‌های ساختمانی
  • عملیات معدن‌کاری
  • صنایع استخراج نفت و گاز
  • پتروشیمی و پالایشگاه
  • صنایع دریایی
  • کارخانه‌های فرآوری محصول
  • دیتاسنترها
  • اماکن نظامی
  • برج‌های مخابراتی

چرا استفاده از دیزل ژنراتور مقرون‌به‌صرفه است؟

گاهی افزایش تصاعدی هزینه مصرف برق برای برخی تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی به حدی افزایش پیدا می‌کند که ادامه روند تأمین انرژی الکتریکی دیگر از لحاظ اقتصادی مقرون‌به‌صرفه نیست. از این رو، بکارگیری دیزل ژنراتور، با توجه به ارزان قیمت بودن سوخت گازوئیل و همچنین، سهولت نگهداری دستگاه نسبت به انواع ژنراتور گازی، باعث شده است که این نوع مولد برق به انتخاب شماره یک بسیاری از کاربران در کاربری‌های مختلف بدل شود. از سوی دیگر، همانطور که قبلاً نیز اشاره شد، عدم دسترسی به شبکه برق شهری در مکان‌های دور افتاده و یا پروژه‌هایی که نیازمند تأمین توان اضافی هستند، دیزل ژنراتور را به تنها گزینه ممکن برای فعالیت در شرایط خاص تبدیل می‌کند.

علت محبوبیت ژنراتور دیزلی نسبت به ژنراتور گازی چیست؟

در انتخاب و خرید دیزل ژنراتور، عوامل متعددی نظیر تأمین سوخت، شرایط کارکرد دستگاه، محاسبه توان مورد نیاز، برند دیزل ژنراتور، گارانتی و خدمات پس از فروش و... تأثیرگذار هستند. از جمله دلایل محبوبیت ژنراتور دیزلی نسبت به انواع گازسوز آن، می‌توانیم سهولت در تعمیرات و نگهداری، دسترسی آسان به سوخت دیزل، قیمت ارزان‌تر سوخت، دسترس‌پذیری بالاتر به قطعات یدکی، عدم نیاز به دانش و تجربه زیاد برای بکارگیری دستگاه و نگهداری از آن و همچنین، نصب و راه اندازی ساده‌تر را نام ببریم.

استفاده بیش از حد از هر نوع دستگاه مولد برق بدون رعایت سیکل استراحت، از عمر مفید قطعات می‌کاهد. خرید ژنراتور گازی با هزینه اولیه بالاتری همراه است. حتی با وجود تأمین آسان‌ سوخت گاز در مصارف شهری و خانگی، همچنان ژنراتور دیزلی یا ژنراتور گازوئیلی طرفداران بیشتری دارد. به طور معمول، استفاده از دیزل ژنراتور بهترین راهکار برای کسانی است که نیازمند تأمین پیوسته و پایدار برق در مواقع عدم دسترسی به شبکه برق شهری هستند.

تفاوت دیزل ژنراتور با ژنراتور گازسوز

تفاوت‌های اصلی بین دیزل ژنراتور و ژنراتور گازسوز به شرح زیر است:

  • سوخت مصرفی: دیزل ژنراتور از سوخت دیزل (گازوئیل) برای تولید برق استفاده می‌کند. ژنراتورهای گازسوز همانطور که از نام آن برمی‌آید، از گاز طبیعی یا پروپان برای تولید برق استفاده می‌کنند.
  • هزینه سوخت: هزینه سوخت دیزل معمولاً بیشتر از گاز طبیعی است. در مقابل، سوخت گاز طبیعی معمولاً ارزان‌تر و در دسترس‌تر از دیزل است.
  • آلودگی: دیزل ژنراتور گازهای آلاینده مانند دی ‌اکسید کربن، نیتروژن اکسیدها و ذرات معلق بیشتری تولید می‌کند. گاز طبیعی به عنوان سوخت تمیزتر شناخته می‌شود و تولید آلودگی کمتری دارد.
  • کارایی و قدرت: ژنراتور دیزلی معمولاً برای کاربردهای با بار بالا و در محیط‌هایی که به منابع انرژی پایداری نیاز دارند، مناسب است. اما ژنراتور گازی برای کاربردهای متوسط و معمولی بهتر است و به طور معمول در مناطق شهری و برای مصارف خانگی و تجاری کوچک استفاده می‌شود.
  • تعمیرات و نگهداری: ژنراتور دیزلی نیاز به نگهداری بیشتری دارد، زیرا موتورهای دیزل معمولاً پیچیده‌تر هستند و در معرض سایش بیشتری قرار دارند. ژنراتور گازی نگهداری کمتری لازم دارد و عمر مفید آن به طور معمول بیشتر است.
  • نویز: دیزل ژنراتور معمولاً صدای بیشتری از ژنراتور گازسوز تولید می‌کند.
  • کاربرد: دیزل ژنراتورها بیشتر در مناطقی که دسترسی به گاز طبیعی محدود است و یا در شرایطی که برق اضطراری نیاز است، استفاده می‌شوند.

به طور کلی، انتخاب بین این دو نوع ژنراتور بستگی به نیازهای خاص شما از جمله هزینه، دسترسی به سوخت، مسائل زیست ‌محیطی و نوع بار مصرفی دارد.

میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور چقدر است؟

پارامترهای مختلفی بر میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور تأثیرگذارند. به طور کلی، میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور بستگی به اندازه دیزل ژنراتور و میزان بار وارده بر آن دارد. میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور به طور متوسط بین ١٩٠ تا ٢٢٠ لیتر گازوئیل در هر ساعت به ازای تولید هر کیلووات ساعت برق است. البته، این رقم با توجه به ارتفاع از سطح دریا، درجه حرارت محیط، رطوبت نسبی محیط، سن دیزل ژنراتور و صد البته کیفیت سوخت گازوئیل مصرفی متغیر است.

هر دیزل ژنراتور با توان های مختلف مصرف سوخت متفاوتی دارند

به عنوان مثال، اگر شما از یک دیزل ژنراتور با توان 100 کاوا استفاده می‌کنید که به طور متوسط 80 کاوا بار مصرفی را متحمل می‌شود، متوسط مقدار مصرف سوخت در هر ساعت برابر ١٠ لیتر خواهد بود. میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور بر اساس اندازه و توان ژنراتور محاسبه می‌شود. البته، توجه داشته باشید که محاسبه میزان مصرف سوخت ژنراتور به صورت تقریبی است. از آنجایی که مقدار سوخت مصرفی دیزل ژنراتور متأثر از فاکتورهای مختلفی است، رقم آن تحت شرایط مختلف می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.

گاورنر دیزل ژنراتور

گاورنر دیزل ژنراتور (Governor) یکی از اجزای حیاتی سیستم کنترل دیزل ژنراتور است که وظیفه تنظیم سرعت چرخش و پایداری موتور دیزل را بر عهده دارد. این قطعه سرعت موتور را با بار متغیر تنظیم می‌کند و مانع از نوسانات شدید دور موتور می‌شود. گاورنر برای عملکرد بهینه و مطمئن ژنراتور بسیار مهم است، زیرا تغییرات ناگهانی در سرعت می‌تواند به ژنراتور و تجهیزات متصل به آن آسیب برساند.

انواع گاورنر دیزل ژنراتور

گاورنر در دیزل ژنراتور به چهار نوع طبقه‌بندی می‌شود که عبارتند از:

  1. گاورنر مکانیکی: از قدیمی‌ترین انواع گاورنر است که به صورت مکانیکی، با استفاده از وزنه‌های گریز از مرکز، کار می‌کند. گاورنر مکانیکی عمل تنظیم سرعت چرخش موتور را با تغییر وضعیت یک فنر و دریچه انجام می‌دهد.
  2. گاورنر الکترونیکی: گاورنر الکترونیکی پیشرفته‌تر و دقیق‌تر از نوع مکانیکی است. این نوع گاورنر از سنسورهای الکترونیکی برای تشخیص سرعت دور موتور استفاده می‌کند. عمل کنترل چرخش موتور از طریق سیگنال‌های الکترونیکی انجام می‌شود و به پاسخ‌دهی سریع‌تر و تنظیم دقیق‌تر سرعت چرخش تنظیم می‌کند.
  3. گاورنر هیدرولیکی: گاورنر هیدرولیکی در سیستم‌های بزرگتر و صنعتی کاربرد دارد. گاورنرهای هیدرولیکی معمولاً در ترکیب با گاورنر مکانیکی به کار می‌روند و از فشار روغن هیدرولیک برای تنظیم سرعت دور موتور استفاده می‌کنند.
  4. گاورنر دیجیتال (هوشمند): گاورنر دیجیتال که به آن‌ گاورنر هوشمند نیز گفته می‌شود، در واقع نسخه پیشرفته‌تر گاورنر الکترونیکی است. این نوع گاورنر قابلیت برنامه‌ریزی و اتصال به سیستم‌های مانیتورینگ را دارد. دقت تنظیم و قابلیت هماهنگی بالا با دیگر بخش‌های ژنراتور، ویژگی مهم گاورنرهای هوشمند است.

وظایف اصلی گاورنر

  • کنترل سرعت: تنظیم سرعت چرخش موتور دیزل برای ثابت نگه داشتن فرکانس خروجی
  • پایداری بار: تنظیم دور موتور متناسب با افزایش یا کاهش بار
  • جلوگیری از نوسانات: جلوگیری از تغییرات ناگهانی دور موتور که به نوبه خود می‌تواند ولتاژ خروجی را دچار نوسان کند و جلوگیری از آسیب به تجهیزات متصل

نگهداری و تعمیر گاورنر

  • بازرسی دوره‌ای: بررسی صحت عملکرد قطعات
  • تمیزکاری: تمیز نگه‌داشتن اجزای مکانیکی یا الکترونیکی
  • تنظیمات دوره‌ای: بررسی و تنظیم سرعت و سایر پارامترها برای بهینه‌سازی عملکرد دستگاه
  • تعمیر یا تعویض: تعمیر یا تعویض گاورنر و یا قطعات آن در صورت خرابی یا کاهش دقت

لرزه گیر دیزل ژنراتور

لرزه‌ گیر دیزل ژنراتور قطعه‌ای است که برای کاهش انتقال لرزش‌ها و شوک‌های مکانیکی ناشی از عملکرد دیزل ژنراتور به محیط اطراف استفاده می‌شود. لرزش‌های تولیدشده توسط موتور دیزل و ژنراتور می‌توانند علاوه بر ایجاد نویز، به تجهیزات مجاور و سازه‌هایی که دستگاه روی آن‌ها نصب شده است، آسیب برسانند.

وظایف اصلی لرزه گیر

  1. جذب لرزش‌ها: لرزه‌گیر با مواد خاصی که دارای خاصیت جذب انرژی هستند (مانند لاستیک، فلز-لاستیک یا فنر)، لرزش‌ها را به انرژی گرمایی تبدیل کرده و از انتقال آن‌ها به پایه‌ها جلوگیری می‌کند.
  2. محافظت از سازه‌ها: این قطعه از تخریب یا ترک‌خوردگی سازه‌ها و تجهیزات در نتیجه لرزش دستگاه جلوگیری می‌کند.
  3. افزایش طول عمر دیزل ژنراتور: کاهش لرزش‌ها و شوک‌ها به قطعات داخلی دستگاه کمک می‌کند تا استهلاک کمتری داشته باشند.
  4. کاهش صدا: لرزه‌گیر در کاهش صدای تولیدشده توسط دیزل ژنراتور نیز مؤثر است.

انواع لرزه گیر دیزل ژنراتور

  • لرزه‌گیر لاستیکی: لرزه‌گیر لاستیکی از لاستیک‌های خاصی ساخته می‌شود که قابلیت انعطاف‌پذیری و جذب شوک دارند. لرزه‌گیر لاستیکی برای ژنراتورهای کوچک و متوسط مناسب است.
  • لرزه‌گیر فنری: لرزه‌گیر فنری دارای فنرهای فلزی است که برای دستگاه‌های سنگین‌تر استفاده می‌شود.
  • لرزه‌گیر ترکیبی (فلز-لاستیک): همانطور که از نام آن مشخص است، این نوع لرزه‌گیر از ترکیب فلز و لاستیک ساخته می‌شود که استحکام بیشتری دارد و برای کاربردهای صنعتی مناسب است.

نکات مهم در انتخاب لرزه‌ گیر

  1. وزن دیزل ژنراتور
  2. فرکانس لرزش
  3. جنس مواد لرزه‌گیر
  4. شرایط محیطی مانند دما، میزان رطوبت و...

رادیاتور دیزل ژنراتور

رادیاتور دیزل ژنراتور به عنوان یکی از اجزای اصلی سیستم خنک‌کننده عمل می‌کند و وظیفه دارد حرارت تولیدی توسط موتور دیزل را کاهش دهد. موتور دیزل به طور طبیعی حرارت زیادی تولید می‌کند و بدون سیستم خنک‌کننده، دمای موتور افزایش می‌یابد که می‌تواند منجر به خرابی و کاهش عمر مفید دستگاه در بلندمدت شود.

رادیاتور شامل چندین بخش است که عبارتند از:

  • شیر ترموستات: برای تنظیم دمای مایع خنک‌کننده.
  • فن خنک‌کننده: کمک می‌کند تا جریان هوا از داخل رادیاتور عبور کرده و دمای مایع خنک‌کننده کاهش یابد.
  • مبدل حرارتی: جایی که حرارت از مایع خنک‌کننده به هوای اطراف منتقل می‌شود.
  • مخزن مایع خنک‌کننده: برای ذخیره مایع خنک‌کننده و تأمین جریان مداوم آن.

برای حفظ عملکرد بهینه، معمولاً لازم است که رادیاتور دیزل ژنراتور را به ‌طور منظم بررسی و تمیز کنیم تا از مسدود شدن یا آسیب‌دیدگی جلوگیری شود.

اتصالات دیزل ژنراتور

اتصالات دیزل ژنراتور شامل مجموعه‌ای از اجزا و قطعات است که برای عملکرد صحیح دیزل ژنراتور و اتصال آن

به سیستم‌ها یا تجهیزاتی که برق آن‌ها قرار است از طریق ژنراتور تأمین گردد، استفاده می‌شوند. این اتصالات به 3 دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  1. اتصالات مکانیکی
  2. اتصالات الکتریکی
  3. اتصالات کنترلی و ارتباطی

اتصالات مکانیکی

  • اتصال شاسی و پایه‌ها: دیزل ژنراتور بر روی شاسی نصب می‌شود و این شاسی به زمین یا سطح مناسب ثابت می‌شود تا از لرزش و جابه‌جایی جلوگیری شود.
  • سیستم اگزوز: شامل لوله‌ها و صدا خفه‌کن برای هدایت دود خروجی به بیرون است.
  • سیستم سوخت‌رسانی: شامل لوله‌ها، فیلترها و پمپ سوخت برای رساندن سوخت به موتور دیزل.
  • سیستم خنک‌کننده: شامل لوله‌ها و رادیاتور برای کنترل دمای موتور در حین کار.
  • کوپلینگ: برای اتصال موتور دیزل به ژنراتور و انتقال توان.

اتصالات الکتریکی

  • کابل‌های خروجی: برای انتقال برق تولیدشده توسط ژنراتور به لوازم و دستگاه‌های متصل به دیزل ژنراتور.
  • تابلو برق (کنترل پنل): شامل تجهیزات کنترلی، حفاظتی و نمایش وضعیت عملکرد دیزل ژنراتور.
  • سیستم ارتینگ: برای جلوگیری از خطرات الکتریکی و ایمنی بیشتر.
  • اتصال باتری: برای استارت اولیه موتور دیزل.

اتصالات کنترلی و ارتباطی

  • سنسورها: برای نظارت بر دما، فشار روغن، ولتاژ و فرکانس.
  • کنترلر: برای مدیریت و کنترل عملکرد دیزل ژنراتور.
  • اتصالات ارتباطی: مانند کابل‌های RS485 یا LAN برای اتصال به سیستم‌های مانیتورینگ یا اتوماسیون.

بهترین برند دیزل ژنراتور

  • دیزل ژنراتور ولوو پنتا: ولوو پنتا یک برند مطرح در صنعت مولدهای برق محسوب می‌شود که آوازه و اعتبار کمپانی سوئدی معروف ولوو (Volvo) را به همراه دارد. عملکرد مقرون‌به‌صرفه، سهولت راه‌اندازی و نویز پایین، از مهم‌ترین مزایای خرید دیزل ژنراتور ولوو است. به علاوه، تعبیه سیستم الکترونیکی پیشرفته در ژنراتورهای ولوو، مانع از افت توان و کاهش عملکرد دستگاه تحت شرایط با فشار بار بالا می‌شود.
  • دیزل ژنراتور پرکینز: پرکینز یک برند معروف انگلیسی است که در حوزه تولید موتور دیزلی برای صنایع مختلف کشاورزی، ساخت و ساز، حمل و نقل، تولید برق و... فعالیت می‌کند. بازدهی پایدار انواع دیزل ژنراتور Perkins را می‌توان بزرگترین مزیت مولدهای برق تولیدی این شرکت دانست. ارائه محصولاتی با رنج توان گسترده از 10 تا 2000 کاوا، ژنراتور دیزلی پرکینز را به یک برند مطرح در صنعت طراحی و ساخت دستگاه‌های مولد برق تبدیل کرده است.
  • دیزل ژنراتور کامینز: کامینز یک برند مشهور آمریکایی در صنعت ژنراتور برق است. مدل‌های مختلف دیزل ژنراتور کامینز به دلیل توانایی عملکرد در شرایط جوی نامناسب، جایگاه ویژه‌ای در نزد مصرف‌کنندگان دستگاه‌های مولد برق دیزلی دارند. عملکرد بالا و پایدار، هزینه‌های پایین تعمیرات و نگهداری، سهولت دسترسی به قطعات مصرفی، راندمان سوخت بالا و تولید نویز پایین از جمله مزایای مهم خرید دیزل ژنراتور کامینز است.
  • دیزل ژنراتور بادوین: بادوین اصالتاً یک برند فرانسوی است، اما از سال 2008 محصولات آن در کشور چین تولید می‌شوند. بادوین (بائودین) یک برند نام‌آشنا در صنعت طراحی و تولید موتور دیزلی در سطح اروپا محسوب می‌شود. همکاری مشترک فرانسه و چین، منجر به تولید محصولی با کیفیت و قیمت مناسب شده است که سهم قابل توجهی از بازار مصرف‌کنندگان ژنراتور برق را به خود اختصاص داده است. کارکرد پایدار، سازگاری با شرایط آب و هوایی مختلف، طول عمر بالا و دسترسی آسان به قطعات یدکی جزو مزیت‌های اصلی انواع دیزل ژنراتور بادوین هستند.
  • دیزل ژنراتور ایویکو: ایوکو به عنوان یکی از برترین برندهای دیزل ژنراتور در جهان، یک شرکت چند ملیتی ایتالیایی است که از بیش از چهار دهه قبل در این صنعت فعالیت می‌کند. در سال 1980 میلادی، ایوکو نخستین موتور دیزل خود را برای وسایل نقلیه سنگین توسعه داد و پس از آن، وارد عرصه طراحی و تولید انواع موتور دیزل شد. ویژگی‌های مصرف سوخت پایین، سیستم خنک‌کننده پیشرفته با آب، تولید نویز پایین، قطعات با کیفیت بالا و مقاومت در مقابل شرایط بد آب و هوایی باعث شده‌اند تا دیزل ژنراتور ایوکو به گزینه‌ای ایده‌آل جهت استفاده در انواع کاربری‌های خانگی تا صنعتی تبدیل شود.
  • دیزل ژنراتور کوهلر: برند کوهلر یک تولید‌کننده دیزل ژنراتور خوش‌نام ایتالیایی در حوزه طراحی و ساخت دستگاه‌های مولد برق دیزلی است. ژنراتور دیزلی کوهلر (Kohler) پاسخگوی طیف وسیعی از نیازمندی‌های شما برای تأمین برق اضطراری و دائم کاری است. قیمت مناسب، بازدهی بالا، توان خروجی پایدار و مصرف سوخت پایین از مزیت‌های انتخاب و خرید دیزل ژنراتور کوهلر است.
  • دیزل ژنراتور چینی: چین چند سالی است که در حوزه‌های مختلف صنعتی پیشرفت زیادی کرده و به یکی از مدعیان بزرگ جهانی در صنایع گوناگون، از جمله تولید دیزل ژنراتور، تبدیل شده است. انواع دیزل ژنراتور چینی محصولی با صرفه اقتصادی بالا و توان قابل اطمینان برای مصارف گوناگون خانگی، تجاری و صنعتی هستند. برندهایی مانند دیزل ژنراتور استریم (Stream) جزو نمونه‌های باکیفیت ژنراتور دیزلی چینی هستند که آبیاران نازلترین قیمت بازار را برای انتخاب و خرید به شما ارائه می‌دهد.

برندهایی که در تولید دیزل ژنراتور فعالیت می کنند

  • لوول: لوول بدون تردید یکی از معروف‌ترین برندهای دیزل ژنراتور چینی در سطح جهان است. دیزل ژنراتور لوول (Lovol) توانسته است محبوبیت ویژه‌ای در میان کاربران ژنراتور دیزلی در داخل کشورمان به دست آورد. هزینه‌های نگهداری پایین، نصب و راه‌اندازی سریع به همراه قیمت مناسب و مصرف بهینه سوخت از جمله مزایای خرید دیزل ژنراتور لوول است.
  • موتورسازان: دیزل ژنراتور موتورسازان با پشتیبانی دانش فنی برند پرکینز، یکی از انواع باکیفیت ژنراتور برق تولید داخلی برای مصارف خانگی و صنعتی محسوب می‌شود. ژنراتور دیزلی موتورسازان راندمان قابل توجه و نتیجه عملکردی قابل توجهی را در صنایع مختلف، به خصوص صنایعی مانند کشاورزی، از خود به جا گذاشته است. مرغداری‌ها، دامداری‌ها و مزارع پرورش ماهی زیادی در سطح کشور بخش قابل توجهی از برق اضطراری و دائم کاری خود را با بکارگیری دیزل ژنراتور موتور سازان تأمین می‌کنند.
  • بنز: شرکت ایدم به عنوان نماینده تولیدی موتور دیزلی بنز آلمان، با ساخت انواع موتور چهار و شش سیلندر، امکان بهره‌گیری از ژنراتور دیزلی در انواع مصارف کشاورزی و صنعتی را فراهم ساخته است. مزارع استخراج ارز دیجیتال و گلخانه‌ها از جمله مکان‌هایی هستند که از عملکرد باکیفیت انواع ژنراتور دیزلی بنز ایدم برای تأمین برق دائم کاری خود بهره می‌برند.
  • اسکانیا: دیزل ژنراتور اسکانیا یکی دیگر از برندهای نام آشنا در سطح جهان در حوزه تولید و ساخت موتور دیزلی است. کشور سوئد همواره جزو نامداران محصولات دیزلی بوده است. دیزل ژنراتور اسکانیا نیز با کیفیت ساخت بسیار بالا و مصرف پایین سوخت توانسته است که جایگاه ممتازی را در صنعت ژنراتور برق به دست آورد. برای خرید دیزل ژنراتور اسکانیا با بهترین قیمت، کافیست با کارشناسان آبیاران تماس بگیرید.
  • مان: دیزل ژنراتور مان با بهره‌گیری از فناوری‌های زیرساختی صنایع خودروسازی سنگین مان، توانسته است محصولاتی قدرتمند و با قابلیت ارائه توان پایدار تولید کند. ارائه قدرت و توان پایدار قابل ملاحظه به همراه کوپلینگ فابریک و تعبیه تابلو کنترل اتوماتیک، از مزایای خرید دیزل ژنراتور مان (MAN) برای تأمین برق مصارف ساختمانی و صنعتی است.
  • دوسان: دیزل ژنراتور دوسان محصول کشور کره جنوبی است که در ابتدا برای صنایع کشتیرانی و سپس، برای مصارف عمومی تأمین برق به بازار عرضه شد. ژنراتور دیزلی دوسان (Dosan) با توجه به نوع کاربری و توان مورد نیاز، با بهره‌گیری از انواع آلترناتور استمفورد و مکالته، عرصه جدیدی را برای انتخاب و خرید دیزل ژنراتور با قیمت مناسب در سطح جهانی ارائه کرده است.
  • دویتس: دویتس یک برند آلمانی مطرح در صنعت طراحی، ساخت و تولید موتور دیزلی، گازی و برقی است. قدرت بالا و توان پایدار دیزل ژنراتور دویتس (DEUTZ)، به واسطه طراحی نوآورانه و تکنولوژی ساخت پیشرفته، راندمان بسیار قابل توجهی را برای ژنراتورهای دویتس در اماکن مختلف مسکونی، تجاری، صنعتی، نظامی، معادن و پروژه‌های عمرانی به ارمغان آورده است.
  • MTU: برند MTU با بهره‌گیری از تکنولوژی ساخت خودروسازی آلمان و پس از طی کردن مسیر چندین ساله تولید محصولات اختصاصی صنایع کشتی‌سازی و هوانوردی، موفق به عرضه محصولات ژنراتور دیزلی با قدرت بالا و مصرف سوخت پایین شده است. ام تی یو امروزه یک نام پرآوازه در صنعت ژنراتور برق دیزلی است و تولیدات خود را به سرتاسر جهان عرضه می‌کند.

مقایسه انواع برندهای دیزل ژنراتور

در تصویر نموداری زیر، می‌توانید مقایسه چهار برند برتر و پرفروش دیزل ژنراتور را بر اساس فاکتورهای مختلف ملاحظه کنید. همچنین، برای آشنایی کامل با برترین شرکت‌های تولیدکننده دیزل ژنراتور، می‌توانید به صفحه بهترین دیزل ژنراتور در بخش مجله آبیاران مراجعه کنید.

مقایسه دیزل ژنراتور

نیازمندی‌های بکارگیری و استفاده بهینه از دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور علاوه بر تمام اجزاء و جزئیاتی که تا اینجا به آن‌ها پرداختیم، شامل تعدادی تجهیزات دیگر با قابلیت سفارشی‌سازی نیز است که به عنوان آپشن‌ها یا قابلیت‌های ویژه یک دستگاه ژنراتور دیزلی محسوب می‌شوند. به عنوان مثال، کانوپی دیزل ژنراتور برای کاهش نویز دیزل ژنراتور و استفاده از تابلو کنترل اتوماتیک و سنکرون از جمله قابلیت‌های سفارشی‌سازی ژنراتور برق دیزلی محسوب می‌شوند.

 استفاده بهینه و کاربرد صحیح دیزل ژنراتور بسیار اهمیت دارد

از طرف دیگر، موارد دیگری نیز در بحث ساخت ژنراتور برق وجود دارند که در عملکرد مورد انتظار و عمر مفید دستگاه و همچنین، کاربری صحیح و استفاده بهینه از آن مؤثر هستند. در ادامه، این موارد مهم مربوط به ساخت دیزل ژنراتور و تجهیزات جانبی سفارشی آن را بررسی خواهیم کرد.

نحوه اتصال آلترناتور به موتور؛ کوپلینگ

اتصال موتور دیزل به آلترناتور در اصطلاح کوپلینگ یا کوپله ژنراتور نامیده می‌شود. فابریک بودن کوپله اگر متعلق به یک برند معتبر نظیر کامینز انگلستان باشد، مزیت قابل توجهی در خرید ژنراتور برق به حساب می‌آید. چنانچه عملیات کوپلینگ، چه فابریک و چه اختصاصی، به درستی انجام نگیرد، مانع از عملکرد صحیح دیزل ژنراتور می‌شود. بنابراین، توجه به وجود فناوری و مجوز کوپلینگ توسط شرکت ارائه‌کننده این خدمات، در بکارگیری درست و عمر مفید ژنراتور بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

از طرف دیگر، کوپله کردن سفارشی، امکان افزودن تجهیزات جداگانه به ژنراتور با هدف انطباق با نیازهای خاص مشتری و یا کاهش نویز تولیدی ژنراتور توسط پوشش عایق صوتی را نیز فراهم می‌کند. برای استفاده از این آپشن‎‌ها که با مجوز ساخت و کوپلینگ دیزل ژنراتور همراه است، می‌توانید از خدمات مجموعه آبیاران استفاده کنید. شرکت‌های دارای فناوری و مجوز کوپلینگ ژنراتور را «پکیجر» نیز می‌نامند.

اهمیت ویژه یک شاسی خوب

دیزل ژنراتور و سایر تجهیزات مربوطه معمولاً روی یک ساختار فلزی به نام شاسی قرار می‌گیرند. این بخش مهم در ساختار دیزل ژنراتور، محل قرارگیری موتور، آلترناتور، تابلو کنترل و مخزن سوخت است. مقاوم بودن شاسی در بکارگیری و جابجایی دستگاه بسیار مهم است و اساساً ضخامت بدنه شاسی و تناسب آن با وزن دیزل ژنراتور از مهم‌ترین نکاتی است که هنگام خرید ژنراتور دیزلی باید مد نظر داشته باشید.

توجه داشته باشید که قیمت پایین‌ برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده این خدمات بی‌دلیل نیست. سرهم‌بندی غیر اصولی اجزای دیزل ژنراتور و استفاده از متریال‌های با کیفیت پایین می‌تواند منجر به بروز مشکلات زیادی در کارکرد مورد انتظار از دستگاه شود. استفاده از ورق‌ فلزی ضخیم و رنگ پودری الکترواستاتیک از جمله مزایای مونتاژ دیزل ژنراتور توسط گروه صنعتی آبیاران پویان آذر است.

قطعات و تجیهزات الکترونیکی از مهم ترین تقاضاهای خریداران است

تجهیزات الکترونیکی با کیفیت بالا

به دلیل اهمیت و حساس بودن سیستم کنترلی دستگاه ژنراتور، لزوم استفاده از قطعات و لوازم الکترونیکی استاندارد و با کیفیت بالا از برندهای اروپایی و آمریکایی، یکی از مهم‌ترین تقاضاهای خریدارانی است که تجربه و تخصص بکارگیری انواع دیزل ژنراتور را در مصارف گوناگون صنعتی و خانگی دارند. مجموعه آبیاران با بهره‌گیری از تجهیزات الکترونیکی استاندارد و با کیفیت بالا در تابلو کنترل دستی و تابلو کنترل اتوماتیک دیزل ژنراتور، بالاترین کیفیت ساخت را تضمین می‌کند. همچنین، استفاده از گلندهای مقاوم به نفوذ آب و گرد و غبار، مانع از بروز ایرادات احتمالی در تابلو کنترل دیزل ژنراتور و بخش‌های الکترونیکی آن می‌شود.

برد کنترل

برد کنترل دیزل ژنراتور قطعه‌ای است که در انواع امروزی آن از میکروکنترلرهای دیجیتال استفاده می‌شود. وظایف معینی برای این بردها از قبل تعریف و مشخص شده است. قبلاً، از بردهای کنترلی آنالوگ در دیزل ژنراتور استفاده می‌شد، اما با توجه به عدم دقت بالا و همچنین با پیشرفت فناوری، در حال حاضر از کنترلرهای دیجیتال با دقت بالاتر و قابلیت‌های بیشتر استفاده می‌شود. به عبارتی، برد کنترل دیزل ژنراتور یک رایانه کوچک است که قابلیت اضافه نمودن تجهیزات تکمیلی مانند نمایشگر، انواع سنسورها، شبکه‌بندی و... را فراهم می‌کند. بردهای دیجیتالی معمولاً امکان به‌روزرسانی نرم‌افزاری را نیز دارند. برد کنترلر همچنین در طی کارکرد دستگاه، اطلاعات مختلفی مانند ولتاژ، فرکانس، دمای آب، دور موتور، فشار روغن و... را به اپراتور نشان می‌دهد.

به طور کلی، کارکرد برد کنترل دیزل ژنراتور در پنج مورد اصلی خلاصه می‌شود که عبارتند از:

  • کنترل عملکرد
  • حفاظت و ایمنی
  • نظارت و تشخیص خطا
  • بهبود کارایی
  • اتصال به سیستم‌های خارجی

تابلو سنکرون

تابلو سنکرون نقش حیاتی را در تضمین توزیع برق بدون وقفه ایفا می‌کند. پنل‌های همگام‌سازی که به آن‌ها معمولاً تابلو سنکرون دیزل ژنراتور گفته می‌شود، تابلوهای کنترل الکتریکی هستند که برای مدیریت منابع انرژی متعدد و اطمینان از کار هماهنگ آن‌ها طراحی شده‌اند. از تابلوهای سنکرون معمولاً زمانی استفاده می‌شود که چند منبع تغذیه پشتیبان، مانند ژنراتور، در صورت قطع جریان برق، باید به طور یکپارچه برای توزیع برق پایدار کنترل شوند. طراحی و مونتاژ این پنل‌ها مستلزم برنامه‌ریزی دقیق، دانش فنی تخصصی و انجام تست‌های دقیق است. برای دریافت راهنمایی‌های بیشتر در خصوص خرید و نصب تابلو کنترل سنکرون دیزل ژنراتور، می‌توانید با کارشناسان آبیاران تماس حاصل نمایید.

اتصال موازی دیزل ژنراتور

استفاده از روش اتصال موازی با تابلو کنترل سنکرون بین چند ژنراتور کوچک، چند مزیت مهم در تأمین برق مورد نیاز خارج از شبکه دارد که عبارتند از:

  • ایجاد ظرفیت بیشتر و بهبود پایداری سیستم
  • بازدهی بیشتر به دلیل نزدیک بودن چند ژنراتور کوچک به بار کامل
  • کاهش هزینه‌ها و زمان تعمیرات به دلیل سهولت نگهداری ژنراتور‌های دیزلی کوچک

عایق‌بندی دیزل ژنراتور

در استفاده از دستگاه‌های ژنراتور برق معمولاً از اتاقک مخصوصی برای قرارگیری دستگاه در آن استفاده می‌شود تا در کنار محافظت از ژنراتور در مقابل عوامل شدید جوی، نویز تولیدی موتور و ارتعاشات ناشی از کارکرد دستگاه را نیز تا حد امکان کاهش دهد. این اتاقک سایلنت که به آن کانوپی نیز می‌گویند، یک محفظه با ساختار فلزی و عایق‌بندی مخصوص در قسمت‌های داخلی است که کل دیزل ژنراتور را دربرمی‌گیرد. هدف از نصب کانوپی، عایق‌بندی صوتی برای مکان‌هایی مثل هتل‌ها، بیمارستان‌ها، ساختمان‌های مسکونی و تجاری و همچنین، جلوگیری از ورود رطوبت و گرد و خاک در هنگام استفاده از ژنراتور در فضاهای باز نظیر معادن و پروژه‌های عمرانی است.

خرید دیزل ژنراتور با کانوپی

اتاقک‌ عایق دیزل ژنراتور در دو نوع کانوپی سایلنت و کانوپی سوپرسایلنت ساخته می‌شود و متناسب با نوع کاربری، مکان استفاده و ابعاد دستگاه‌ ژنراتور، قیمت‌های متفاوتی دارند. بنابراین، توصیه می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی خرید دیزل ژنراتور با کانوپی، با کارشناسان فروش آبیاران تماس حاصل نمایید.

انتخاب و خرید دیزل ژنراتور

در حال حاضر، بازار تأمین‌کنندگان دیزل ژنراتور در ایران طی سال‌های اخیر به یک عرصه تجاری پررونق تبدیل شده است و با توجه به نیاز روزافزون به برق در صنایع مختلف، تأمین‌کنندگان مختلفی در بازار مشغول به فعالیت هستند. آبیاران پویان آذر با نزدیک به نیم قرن تجربه در عرصه واردات و تأمین مستقیم تجهیزات صنعتی، با حذف واسطه‌گری در تلاش است تا بهترین و نازلترین قیمت بازار را در اختیار خریداران قرار دهد. شما می‌توانید برای خرید انواع دیزل ژنراتور در برندهای مختلف، سفارش استعلام خود را از پایین همین صفحه ثبت کنید تا کارشناسان آبیاران در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

جدول ظرفیت دیزل ژنراتور

تعیین ظرفیت دیزل ژنراتور، یکی از نخستین نکات مهم انتخاب و خرید دیزل ژنراتور است. خرید دیزل ژنراتوری با ظرفیت کم می‌تواند باعث ایجاد وقفه در کارکرد سیستم‌های حیاتی متصل به ژنراتور شود. از سوی دیگر، انتخاب یک دیزل ژنراتور با ظرفیت بالاتر از حد نیاز، به غیر از تحمیل هزینه‌های اضافی، سودی برایتان نخواهد داشت. از این رو، مهم است که با محاسبه توان مورد نیازتان، دیزل ژنراتوری با ظرفیت مناسب تهیه کنید. در ادامه، جدولی آورده شده است که ظرفیت انواع دیزل ژنراتور از برندهای مختلف را نشان می‌دهد.

ظرفیت دیزل ژنراتور

لیست کامل ظرفیت هر یک از بهترین برندهای دیزل ژنراتور دیزل را می‌توانید در صفحه محصولات برند مربوطه مشاهده کنید.

نام و مدل دیزل ژنراتور

توان نامی

توان اضطراری

ظرفیت (بر حسب لامپ)

بادوین 20 کاوا 4M06G20/5

18 کاوا

20 کاوا

160 لامپ 100 وات

بادوین 25 کاوا 4M06G25/5

23 کاوا

25 کاوا

200 لامپ 100 وات

بادوین 35 کاوا 4M06G35/5

32 کاوا

35 کاوا

280 لامپ 100 وات

بادوین 44 کاوا 4M06G44.5

40 کاوا

44 کاوا

350 لامپ 100 وات

بادوین 50 کاوا 4M06G50/5

45 کاوا

50 کاوا

400 لامپ 100 وات

ولوو 110 کاوا TAD531GE

100 کاوا

110 کاوا

880 لامپ 100 وات

ولوو 142 کاوا TAD532GE

130 کاوا

142 کاوا

1130 لامپ 100 وات

ولوو 167 کاوا TAD731GE

152 کاوا

167 کاوا

1330 لامپ 100 وات

ولوو 200 کاوا TAD732GE

180 کاوا

200 کاوا

1600 لامپ 100 وات

ولوو 225 کاوا TAD733GE

200 کاوا

225 کاوا

1800 لامپ 100 وات

پرکینز 10 کاوا 403A11G1

8.5 کاوا

10 کاوا

80 لامپ 100 وات

پرکینز 15 کاوا 403A15G1

13 کاوا

15 کاوا

120 لامپ 100 وات

پرکینز 22 کاوا 404A22G1

20 کاوا

22 کاوا

170 لامپ 100 وات

پرکینز 33 کاوا 1103A33G

30 کاوا

33 کاوا

260 لامپ 100 وات

پرکینز 50 کاوا 1103A33TG1

45 کاوا

50 کاوا

400 لامپ 100 وات

کامینز 27 کاوا X2.5G2

25 کاوا

27 کاوا

210 لامپ 100 وات

کامینز 38 کاوا 4BTA3.9G3

35 کاوا

38 کاوا

300 لامپ 100 وات

کامینز 40 کاوا X3.3G1

35 کاوا

40 کاوا

320 لامپ 100 وات

کامینز 44 کاوا S3.8G4

40 کاوا

44 کاوا

350 لامپ 100 وات

کامینز 55 کاوا S3.8G6

50 کاوا

55 کاوا

440 لامپ 100 وات

ایوکو 44 کاوا F32SM1A

40 کاوا

44 کاوا

350 لامپ 100 وات

ایوکو 66 کاوا NEF45SM1A

60 کاوا

66 کاوا

520 لامپ 100 وات

ایوکو 82 کاوا NEF45SM2A

75 کاوا

82 کاوا

650 لامپ 100 وات

ایوکو 94 کاوا NEF45TM1A

85 کاوا

94 کاوا

750 لامپ 100 وات

ایوکو 110 کاوا NEF45TM2A

105 کاوا

110 کاوا

880 لامپ 100 وات

عمر مفید دیزل ژنراتور

عوامل مختلفی وجود دارد که باید قبل از تصمیم‌گیری در مورد ادامه استفاده یا تعویض دیزل ژنراتور قدیمی خود در نظر بگیرید. توصیه می شود که ژنراتور خود را توسط یک متخصص واجد شرایط ارزیابی کنید. اما به عنوان یک قاعده کلی، تقریباً 10،000 تا 20،000 ساعت کارکرد به عنوان عمر مفید دیزل ژنراتور در نظر گرفته می‌شود. تعداد سال‌هایی که می‌توانید از ژنراتور استفاده کنید، کاملاً به میزان استفاده روزانه از دستگاه بستگی دارد، اما به طور کلی این به معنای 20 تا 25 سال عمر مفید دستگاه است.

آیا دیزل ژنراتور طول عمر مفید بیشتری از ژنراتورهای گازی یا بنزینی دارد؟

بله، دیزل ژنراتور طول عمر متوسط ​​بسیار بیشتری نسبت به انواع دیگر ژنراتورها دارد. یکی از دلایل این است که دیزل ژنراتور ساختار مکانیکی ساده‌تری نسبت به انواع دیگر ژنراتور برق دارد. به علاوه، آن‌ها در RPM بسیار کمتر از ژنراتورهای گاز طبیعی یا بنزینی کار می‌کنند.

هر دوی این عوامل بدان معناست که ژنراتور دیزلی نسبت به سایر انواع ژنراتور استهلاک بسیار کمتری دارد. شاید جالب باشید که بدانید ژنراتورهای بنزینی یا گازسوز تا 10 برابر سریع‌تر از ژنراتور گازوئیلی فرسوده می‌شوند. واقعیت این است که سایر ژنراتورها یک گزینه اقتصادی برای کسانی هستند که نیازی به استفاده مکرر از ژنراتور خود ندارند. اما اگر برای مصارف صنعتی به یک ژنراتور با عمر طولانی نیاز دارید، دیزل ژنراتور بهترین انتخاب است.

تعمیر دیزل ژنراتور

پس از خرید دیزل ژنراتور، یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه داشت، عملیات تعمیر دیزل ژنراتور است. عیب‌یابی و رفع ایرادات عملکردی دیزل ژنراتور نقش مهمی در تداوم هدف اصلی به‌کارگیری این نوع تجهیزات یعنی تأمین پیوسته برق دارد. علاوه بر این، تعمیرات، سرویس‌کاری و نگهداری صحیح دیزل ژنراتور تأثیر بسزایی بر عملکرد صحیح و افزایش طول عمر دستگاه دارد. در فرآیند تعمیرات دیزل ژنراتور، باید به فاکتورهای مهمی چون وجود دانش فنی، استفاده از قطعات یدکی اورجینال، بهره‌گیری از تیم متخصص و امکانات سخت‌افزاری مانند دستگاه دیاگ، دستگاه تست نهایی و... توجه کنید. آبیاران به عنوان یک مجموعه پیشرو در عرصه تأمین مستقیم انواع تجهیزات صنعتی، خدمات سرویس‌کاری دوره‌ای و تأمین قطعات مصرفی دیزل ژنراتور را به صورت اورجینال و با تضمین کارکرد ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با کارشناسان آبیاران در تماس باشید.

سرویس دیزل ژنراتور

برای اطمینان از افزایش طول عمر مفید و عملکرد بهینه دیزل ژنراتور، سرویس‌کاری منظم دستگاه ضروری است. بررسی منظم دیزل ژنراتور برای اطمینان از سلامت دستگاه اهمیت زیادی دارد. این بررسی‌ها می‌توانند طول عمر ژنراتور را افزایش دهند، زیرا می‌توانید نقص‌های سیستم خود را قبل از آنکه به یک مشکل جدی تبدیل شوند، پیدا کنید. البته، توجه داشته باشید که هنگام عیب‌یابی ژنراتور مراقب باشید تا مشکل را تشدید نکنید یا ناخواسته باعث نشوید که دستگاه مشکل جدیدی پیدا کند. از این رو، توصیه می‌شود که از یک متخصص برای عیب‌یابی و رفع خرابی‌‌های دیزل ژنراتور کمک بگیرید.

به طور کلی، سرویس‌کاری دوره‌ای ژنراتور شامل بررسی موارد زیر است:

  • تعویض روغن
  • تعویض فیلترها
  • بازرسی سیستم سوخت‌رسان
  • بازرسی سیستم تأمین هوا
  • بازرسی سیستم خنک‌کننده
  • نگهداری باتری
  • بررسی و سفت کردن قطعات
  • بازرسی گاورنر و کنترل پنل

در آخر اینکه، صداهای غیرمعمول می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات اساسی در دیزل ژنراتور باشد. به هر صدای غیرعادی مانند صدای تق تق یا ساییده شدن توجه کنید، زیرا ممکن است موتور، دینام یا سایر قطعات دیزل ژنراتور نیاز به تعویض یا تعمیر داشته باشند. همچنین، اگر متوجه رنگ‌ یا الگوهای دود غیرعادی شدید، ممکن است ناشی از وجود مشکلات احتراق سوخت یا مشکل در ورودی هوا باشد.

بهترین روغن برای دیزل ژنراتور

روغن دیزل ژنراتور نقش مهمی را در حفظ سلامت و افزایش طول عمر دستگاه ایفا می‌کند. سیستم روانکاری همانطور که از نام آن مشخص است، تضمین عملکرد روان اجزای حیاتی ژنراتور دیزلی مانند میل لنگ، یاتاقان‌ها، سوپاپ‌ها و فنرهای سوپاپ‌ها را به عهده دارد. روغن موتور ناخالصی‌ها یا رسوبات را از موتور به سمت فیلتر روغن هدایت می‌کند. روغن همچنین به آب‌بندی پیستون‌ها در سیلندر و جلوگیری از افت فشار کمک می‌کند.

روغن سنتتیک کامل از نوع چند درجه بهترین روغن برای دیزل ژنراتور برشمرده می‌شود. مهم‌ترین مزیت روغن موتور سنتتیک کامل برای دیزل ژنراتور آن است که ویسکوزیته بهتری نسبت به روغن معمولی دارد و تحت شرایط دمایی مختلف عملکرد روان‌ خود را حفظ می‌کند. استفاده از روغن موتور سنتتیک کامل به خصوص برای دستگاه‌های مجهز به سیستم تنفس توربوشارژ گزینه بهتری است. روغن‌های سنتتیک اگرچه گران‌تر هستند، اما برای کاربردهای طولانی مدت بسیار بهتر از روغن‌های معمولی به حساب می‌آیند. از بهترین انواع روغن موتور ایرانی برای دیزل ژنراتور، می‌توانیم روغن موتور بهران، اسپیدی، ایرانول و کاسپین را نام ببریم.

نحوه تعویض روغن دیزل ژنراتور

تعویض روغن دیزل ژنراتور فرآیندی است که باید به ‌طور منظم انجام شود تا عملکرد موتور و عمر مفید آن حفظ گردد. مراحل تعویض روغن دیزل ژنراتور به شرح زیر است:

نحوه تعویض روغن دیزل ژنراتور

1.آماده‌سازی تجهیزات و لوازم: روغن موتور تازه (مناسب با مدل ژنراتور)، فیلتر روغن جدید، آچارهای مناسب، ظرف برای جمع‌آوری روغن کهنه، دستکش و عینک ایمنی.

2.خاموش کردن ژنراتور: ژنراتور را خاموش کنید و مطمئن شوید که موتور کاملاً سرد است.

3.باز کردن درپوش مخزن روغن: درپوش مخزن روغن را باز کنید تا فشار موجود در موتور کاهش یابد و روغن به راحتی تخلیه شود.

4.تخلیه کردن روغن کهنه: پیچ تخلیه را باز کنید و روغن کهنه را به آرامی داخل ظرفی که قبلاً تهیه کرده‌اید، بریزید. اجازه دهید روغن کامل تخلیه شود.

5.تعویض فیلتر روغن: فیلتر روغن را با آچار مخصوص باز کرده و آن را بردارید. فیلتر جدید را با کمی روغن تازه چرب کرده و آن را در جای خود نصب کنید.

6.ریختن روغن تازه: روغن تازه را به مخزن روغن موتور بریزید تا سطح روغن به حد مناسب برسد. دقت کنید که از روغن مناسب با توجه به نوع و مدل موتور استفاده کنید.

7.بررسی سطح روغن: پس از پر کردن مخزن با روغن تازه، موتور را برای چند دقیقه روشن کنید تا روغن در سیستم پخش شود.

8.تمیزکاری و بستن درپوش: روغن اضافی را از اطراف موتور پاک کنید و درپوش مخزن را ببندید.

9.کنترل نهایی: پس از تعویض روغن، ژنراتور را روشن کنید و عملکرد آن را بررسی نمایید تا مطمئن شوید هیچ گونه نشتی روغن یا مشکلی وجود ندارد.

قطعات یدکی دیزل ژنراتور

قطعاتی مانند فیلتر هوا، فیلتر سوخت و فیلتر روغن از جمله قطعات مصرفی ضروری دیزل ژنراتور هستند که نقش مهمی را در عملکرد هر دیزل ژنراتور ایفا می‌کنند. برای اینکه دیزل ژنراتور با حداکثر راندمان کار کند، قطعات یدکی مناسب باید به درستی روی دیزل ژنراتور نصب شده و نگهداری شوند. نگهداری مناسب دیزل ژنراتور و تعویض به موقع قطعات یدکی، می‌تواند طول عمر مفید دیزل ژنراتور شما را تا بیش از 20 سال افزایش دهد که علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، شما را از دردسرهای خرابی دیزل ژنراتور نجات می‌دهد.

گروه صنعتی آبیاران پویان آذر به عنوان یکی از مجموعه‌های پیشرو فعال در عرصه واردات مستقیم انواع تجهیزات صنعتی، اقدام به تأمین بدون واسطه انواع قطعات مصرفی دیزل ژنراتور اورجینال با بالاترین کیفیت و تضمین کارکرد می‌نماید. برای اطلاع از لیست موجودی قطعات و همچنین استعلام قیمت یا دریافت مشاوره خرید، کافیست با کارشناسان آبیاران تماس حاصل نمایید.

انواع فیلتر دیزل ژنراتور

فیلترهای هوا، سوخت و روغن سه نوع فیلتر اصلی در دیزل ژنراتور هستند که نقش مهمی را در کارکرد صحیح دستگاه ایفا می‌کنند. نگهداری درست و تعویض به‌موقع فیلترهای دیزل ژنراتور برای اطمینان از عملکرد مناسب دستگاه در مواقع نیاز و افزایش طول عمر مفید آن ضروری است.

  • فیلتر هوا: برای تولید برق، دیزل ژنراتور به ورود جریان هوا برای فرآیند احتراق در داخل موتور نیاز دارد. فیلتر هوا وظیفه فیلتر کردن ذرات جامد مانند گرد و غبار موجود در هوا را به عهده دارد تا هوای تازه و تمیز به موتور برسد. عدم تعویض فیلتر هوا به صورت منظم می‌تواند منجر به کاهش راندمان دیزل ژنراتور و افزایش مصرف سوخت شود.
  • فیلتر سوخت: هدف اصلی فیلتر سوخت، تمیز کردن سوخت از آلودگی‌ها و ناخالصی‌ها است که می‌توانند به پمپ سوخت، انژکتورها و نازل‌ها آسیب برسانند. آسیب به این قطعات به نوبه خود، می‌تواند باعث بروز مشکل در راه‌اندازی دیزل ژنراتور، مصرف سوخت بیشتر، کاهش قدرت موتور و خرابی سایر قطعات دستگاه شود.
  • فیلتر روغن: در ژنراتور دیزلی، فیلتر روغن نقش مهمی را در تأمین روغن تمیز به قسمت‌های مختلف موتور، برای کاهش اثرات ساییدگی، پارگی و اصطکاک، ایفا می‌کند. از فیلتر روغن برای زدودن اجسام خارجی از سیستم روانکاری استفاده می‌شود. حذف ذرات خارجی تضمین می‌کند که هیچ آسیب فرسایشی غیرضروری به قطعات پایین دستی دستگاه وارد نشود. این امر به ویژه زمانی مهم است که تلرانس ظریف بین اجزای دستگاه باید حفظ شود.

عوامل خرابی دیزل ژنراتور

عوامل بسیاری می‌تواند منجر به بروز اختلال در عملکرد ژنراتور دیزلی شود. نقص فنی یا عدم کارکرد صحیح ناشی از نیاز به تعویض قطعات جزو مهم‌ترین علل از کار افتادن دیزل ژنراتور است. به طور کلی، عواملی که باعث ایجاد اختلال در عملکرد و خرابی دیزل ژنراتور می‌شوند، عبارتند از افزایش غلظت سوخت، بروز مشکل در هیتر دستگاه، کاهش ظرفیت باتری، وجود هوا در سوخت و غیره. در برخی موارد، تغییر رنگ دود خروجی اگزوز هم ممکن است نشانه خرابی قطعات دیزل ژنراتور باشد.

خرابی های رایج دیزل ژنراتور

اگرچه دستگاه‌های مولد برق دیزلی به طور کلی بسیار بادوام و قابل اعتماد هستند، اما برخی مسائل و مشکلات خاص بعضاً اجتناب‌ناپذیری وجود دارد که باید مراقب آن‌ها باشید. خرابی‌های رایج دیزل ژنراتور می‌تواند از قطعات یا دلایل مختلفی ناشی شود، بنابراین یک فرآیند عیب‌یابی و اصلاح سیستماتیک ضروری است.

خرابی های رایج دیزل ژنراتور

  • خرابی باتری: خرابی باتری رایج‌ترین مشکل دیزل ژنراتور است. باتری‌ها به مرور زمان فرسوده می‌شوند و ظرفیت آن‌ها کمتر می‌شود. با تعویض به‌موقع باتری، می‌توانید از عملکرد صحیح ژنراتور در زمان نیاز اطمینان حاصل کنید. اتصالات را به طور منظم بازرسی و سفت کنید و هرگونه تجمع ذرات سولفاته را از صفحات باتری تمیز کنید.
  • استارت نخوردن دیزل ژنراتور: استارت نخوردن دیزل ژنراتور دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد، اما بررسی کنید که کنترل‌های عملکرد خودکار درست تنظیم شده باشند. کلید کنترل اصلی باید در وضعیت «خاموش/تنظیم مجدد» باشد تا ژنراتور در صورت نیاز به طور اتوماتیک وارد عمل شود.
  • توقف در حین کار کردن: مطمئن شوید که فیلترهای دیزل ژنراتور تمیز هستند و به طور مؤثر کار می‌کنند. فیلتر روغن آلاینده‌ها را از روغن موتور دستگاه حذف می‌کند یا مثلاً فیلتر هوا اجازه می‌دهد که هوای تازه وارد دستگاه شود. اگر هر یک از این فیلترها کثیف یا فرسوده شود، باید آن‌ها را تمیز یا در صورت نیاز تعویض کنید تا ژنراتور به خوبی کار کند.
  • مسدود شدن مسیرهای سوخت‌رسانی: مسیرهای سوخت‌رسانی جریان سوخت گازوئیل را به داخل موتور هدایت می‌کنند. مسدود شدن این مسیرها که اغلب در نتیجه اکسیداسیون است، باعث می‌شود که سوخت کافی به موتور نرسد. اکسیداسیون یک فرآیند اجتناب‌ناپذیر است، اما می‌توانید با نگهداری مناسب سوخت، با اثرات آن مقابله کنید.
  • کم بودن مقدار خنک‌کننده: گرم شدن بیش از حد موتور به عنوان یکی از خرابی‌های رایج دیزل ژنراتور معمولاً به خاطر پایین بودن سطح مایع خنک‌کننده است. دمای بالای کارکرد دیزل ژنراتور باعث تبخیر مایع خنک‌کننده (معمولاً آب) می‌شود. اگر سطح مایع خنک‌کننده مناسب است، اما همچنان دستگاه بیش از حد گرم می‌شود، دلایل دیگری مانند فرسودگی شلنگ‌ها و تسمه‌های متحرک یا کثیف شدن مایع خنک‌کننده می‌تواند علت مشکل باشد.
  • نشت روغن، سوخت یا خنک‌کننده: در طول فرآیند نگهداری دیزل ژنراتور، همیشه پمپ مخزن و خطوط سوخت را از نظر وجود ترک بررسی کنید. هواکش‌های میل لنگ که به حدف گازهای ناخواسته از موتور کمک می‌کنند، گاهی اوقات باعث نشت روغن می‌شوند. همچنین، اگر سیستم پمپ از کار بیفتد یا مخزن سوخت را بیش از حد پر کنید، ممکن است نشت سوخت رخ دهد. به طور کلی، سیستم سوخت‌رسانی را کامل بررسی و درزبندی کنید.
  • خرابی شلنگ هیتر بلوک موتور: هیتر با گرم کردن بلوک موتور به حفظ دمای شروع ایده‌آل ژنراتور کمک می‌کند. شلنگ هیتر بلوک موتور می‌تواند به سرعت تحت تأثیر دمای شدیدی که ایجاد می‌کند فرسوده شود. فرسودگی شلنگ می‌تواند باعث نشت مایع خنک‌کننده به سایر نقاط دستگاه شود. به طور کلی، بهتر است از شلنگ‌های سیلیکونی به جای شلنگ لاستیکی استفاده کنید.
  • خام‌سوزی: خام‌سوزی زمانی اتفاق می‌افتد که ژنراتور بدون بار کار کند و مایعاتی مانند روغن، سوخت نسوخته و آب متراکم‌شده در سیستم اگزوز جمع می‌شوند و به صورت یک ماده تیره و غلیظ از آن خارج می‌شود. ساده‌ترین راهکار، سوزاندن سوخت اضافی در باک است. همچنین، با بررسی دمای خروجی اگزوز و انجام تست بانک بار می‌توانید از خام‌سوزی جلوگیری کنید.
  • افت ناگهانی میزان سوخت: گیج‌های سوخت گاهی اوقات ممکن است مقدار سوخت را درست نشان ندهند که منجر به مصرف تمام سوخت ژنراتور بدون اطلاع اپراتور می‌شود. گیج‌های مکانیکی ممکن است گیر کنند یا فیلترهای سوخت ممکن است با لجن مسدود شوند و مقدار سوخت درست نشان داده نشود. برای جلوگیری از تخلیه ناگهانی سوخت، می‌توانید قبل از هر بار استفاده باک را به صورت دستی بررسی کنید.

نکات مهمی که قبل از خرید دیزل ژنراتور باید بدانید

  • از دیزل ژنراتور برای تأمین برق اضطراری در کاربری‌های مختلف، از صنایع تولیدی گرفته تا مجتمع‌های مسکونی یا حتی فروشگاه‌ها استفاده می‌شود.
  • به طور معمول، یک ژنراتور دیزلی به مدت هشت ساعت می‌تواند پیوسته کار کند. با بکارگیری 70 درصد توان اسمی ژنراتور، می‌توان دیزل ژنراتور را به صورت دائم کار نیز استفاده کرد.
  • ولتاژ دیزل ژنراتور سه فاز 440 ولت و ولتاژ دیزل ژنراتور تک فاز 220 ولت است.
  • توان اعلامی در کاتالوگ دیزل ژنراتور بر اساس استفاده از دستگاه در شرایط استاندارد است، یعنی در ارتفاعی برابر با سطح دریا، دمای ۲۵ درجه سانتی‌گراد و استفاده از سوخت مصرفی مناسب و باکیفیت. توجه داشته باشید که میزان ارتفاع از سطح دریا و دمای هوای محیط روی توان مکانیکی تولید‌شده توسط موتور دیزل اثر می‌گذارد.
  • به دلیل این که کمتر پیش می‌آید از دیزل ژنراتور در شرایط محیطی استاندارد استفاده شود، بنابراین با توجه به محل نصب دیزل ژنراتور، معمولاً مقدار توان عملی قابل دستیابی کمتر از توان اعلامی در کاتالوگ است.
  • در برخی مواقع، سازندگان انواع دیزل ژنراتور، نرم‌افزارهایی را برای سهولت استفاده خریدارن ارائه می‌دهند. این برنامه‌های نرم‌افزاری، محاسبات پیچیده تعیین سایز دیزل ژنراتور را به سادگی و با ورود اطلاعات مربوط به شرایط محل نصب و ویژگی‌های بار الکتریکی مورد نیاز انجام می‌دهند.
  • در مشخصات فنی دیزل ژنراتور، توان دستگاه با دو نوع توان دائم (Prime Power) و توان اضطراری (Standby Power) معرفی می‌شود. توان استندبای حداکثر توانی است که دیزل ژنراتور می‌تواند در اختیار مصرف‌کننده قرار دهد و توان پرایم مساوی است با توانی معادل نود درصد از توان اضطراری. البته، بهتر است در حالت دائم کاری، نهایتاً از بیش از هشتاد درصد توان ماکزیمم دیزل ژنراتور استفاده نشود.
  • یکی دیگر از نکات انتخاب دیزل ژنراتور، پیش‌بینی شرایط توان مورد نیاز در آینده است؛ باید در نظر داشته باشید که آیا در آینده ممکن است افزایش مصرف برق در حالت اضطراری را داشته باشید یا خیر؟ اگر پاسخ این سؤال مثبت بود، بهتر است دیزل ژنراتوری با ظرفیت بالاتر را انتخاب کنید.
  • شما می‌توانید به جای یک ژنراتور بزرگ، از دو ژنراتور کوچک استفاده کنید. به این ترتیب، چنانچه یکی از ژنراتورها دچار مشکل شود، ژنراتور دیگر می‌تواند به کار خود ادامه دهد و برق مورد نیاز را تأمین کند.

تبدیل کاوا به کیلووات

گارانتی و ضمانت خرید دیزل ژنراتور آبیاران

فروش دیزل ژنراتور توسط آبیاران با ضمانت‌نامه عملکرد بی‌نقص برای دستگاه خریداری‌شده همراه خواهد بود. در اختیار داشتن امکان واردات مستقیم انواع برند دیزل ژنراتور به ما این امکان را می دهد که محصولاتی باکیفیت و دارای گارانتی از کشور مبدأ به شما عرضه کنیم.

از طرف دیگر، در اختیار داشتن دانش فنی کوپلینگ، ساخت شاسی و تجهیز ژنراتور به انواع آپشن‌های مختلف، امکان ارائه گارانتی معتبر برای کل دستگاه دیزل ژنراتور را نیز توسط مجموعه آبیاران پویان آذر فراهم ساخته است. شرایط گارانتی دیزل ژنراتور در آبیاران به شرح زیر است:

  • مدت زمان گارانتی برای یک سال یا 1200 ساعت کارکرد دستگاه
  • لزوم نصب و تحویل دستگاه در محل مقصد توسط کارشناسان آبیاران
  • خدمات پس از فروش 10 ساله
  • جایگزینی، تعویض و یا تعمیر محصولات دارای برگ سبز گارانتی

فروش دیزل ژنراتور

گروه صنعتی آبیاران پویان آذر از سال 1356 هجری شمسی با هدف تأمین بدون واسطه و مستقیم انواع تجهیزات صنعتی از جمله دیزل ژنراتور، موتور دیزل، ژنراتور، پمپ آب و موتور برق فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت به واسطه واردات مستقیم و با بهره‌گیری از متخصصان بومی، توانسته است که در کنار ارائه نازلترین قیمت بازار، خدمات کوپلینگ اختصاصی، سرویس‌کاری دوره‌ای و تعمیرات دیزل ژنراتور را به طیف گسترده‌ای از مشتریان ارائه دهد. فروش دیزل ژنراتور از برندهای معتبر اروپایی و چینی با بهترین قیمت بازار به همراه گارانتی یک ساله یا 1200 ساعت کارکرد و تأمین قطعات یدکی اورجینال با تضمین کارکرد، تنها گوشه‌ای از خدمات آبیاران به خریداران این دسته محصولات است.

دیزل ژنراتور دست دوم

خرید کالای دست دوم طبیعتاً ارزان‌تر است و دیزل ژنراتور نیز از این قاعده مستثنی نیست. به همین دلیل، کم نیستند کسانی که به دنبال خرید دیزل ژنراتور دست دوم می‌روند. اما از آنجایی که عملکرد دستگاه‌های صنعتی پرکاربرد مانند دیزل ژنراتور به مرور زمان در اثر استهلاک و خصوصاً استفاده نادرست می‌تواند کاهش چشمگیری داشته باشد، شاید بهتر باشد که در تصمیم خود تجدید نظر کنید. آبیاران به عنوان بزرگترین تأمین‌کننده مستقیم دیزل ژنراتور در شمالغرب کشور، با حذف واسطه‌گری، همواره تلاش کرده است تا با ارائه بهترین و نازلترین قیمت دیزل ژنراتور، کمک‌حال مشتریان برای خرید دیزل ژنراتور باشد.

اما به طور کلی، اگر قصد دارید دیزل ژنراتور دست دوم خریداری کنید، حتماً قبل از خرید به نکات زیر توجه داشته باشید: 

  • بررسی موتور و کیفیت فنی کلی دستگاه
  • بررسی اصالت و سن دستگاه
  • بررسی ظاهری
  • تست بار دیزل ژنراتور

چرا خرید دیزل ژنراتور نو انتخاب بهتری است؟

کارشناسان معمولاً توصیه می‌کنند که به دنبال خرید دیزل ژنراتور دست دوم نباشید، مگر آنکه استفاده سبک از آن داشته باشید. در کل، خرید هر کالای دست دومی می‌تواند با برخی مشکلات متعاقب همراه باشد و شاید نتوان هیچ دستگاه دست دومی پیدا کرد که کاملاً بی‌عیب و نقص باشد. پس، بهتر است تنها در صورتی که قصد تأمین برق در مواقع اضطراری را دارید، به دنبال خرید دیزل ژنراتور دست دوم باشید. برای تأمین برق پیوسته و دائم‌کاری، توصیه می‌شود که دیزل ژنراتور نو از برندهای معتبری چون بادوین، کامینز، پرکینز، ولوو و یا ایویکو تهیه کنید.

راه‌اندازی، آموزش و نگهداری دیزل ژنراتور

جدا از انجام امور مورد نیاز برای بکارگیری دستگاه در محل که شامل کابل‌کشی، جانمایی و نصب تابلو برق داخلی است، کارشناسان فنی آبیاران در طی انجام خدمات نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور، آموزش‌های لازم برای استفاده و نگهداشت دستگاه را نیز به مشتری ارائه می‌دهند. در برخی موارد خاص، تحویل و استارت دیزل ژنراتور در محل انبار شرکت آبیاران نیز به همراه آموزش‌های مورد نیاز نصب و راه‌اندازی امکان‌پذیر است.

در خصوص بکارگیری و استفاده از ژنراتور، باید توجه داشته باشید که رعایت اصول ایمنی راه‌ اندازی دیزل ژنراتور اهمیت زیادی دارد. جلوگیری از نشت سوخت، کنترل اتصالات سیستم سوخت‌رسانی، عدم وجود الکتریسیته ساکن در مخزن سوخت و قرار ندادن مواد اشتعال‌زا در نزدیکی دستگاه از جمله مهم‌ترین اصول حفاظتی دیزل ژنراتور‌ محسوب می‌شوند.

خدمات سرویس‌کاری دوره‌ای و تأمین قطعات حتی پس از اتمام دوره گارانتی نیز برای خریداران محصولات آبیاران فراهم است. تعمیر و نگهداری دیزل ژنراتور، فرآیندی مستمر است که در افزایش طول عمر مفید و کارکرد درست دستگاه ژنراتور نقش بسزایی ایفا می‌کند. بنابراین، شرکت آبیاران با در اولویت قرار دادن نیازهای مشتری، تمام خدمات لازم برای کسب اطمینان‌ خاطر از کارکرد صحیح دستگاه‌های ژنراتور دیزلی را به شما عزیزان ارائه می‌نماید.

طراحی فونداسیون دیزل ژنراتور

طراحی فونداسیون دیزل ژنراتور یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در نصب و بهره‌برداری از این تجهیزات است. فونداسیون مناسب می‌تواند از بروز مشکلاتی نظیر لرزش، نویز و آسیب به دستگاه یا محیط جلوگیری کند. طراحی دقیق و اجرای صحیح فونداسیون نیاز به همکاری متخصصان عمران و مهندسان مکانیک دارد تا از عملکرد بهینه و طول عمر دیزل ژنراتور اطمینان حاصل شود. در طراحی فونداسیون دیزل ژنراتور، موارد زیر باید مورد توجه قرار گیرند:

بارگذاری فونداسیون

  • وزن دستگاه: وزن کلی دیزل ژنراتور (شامل موتور دیزل، ژنراتور و شاسی) باید در محاسبات لحاظ شود.
  • بارهای دینامیکی: لرزش‌ها و نیروهای ناشی از عملکرد موتور باید به صورت دقیق محاسبه شوند.
  • بارهای اضافی: بارهای اضافی مانند وزن سیستم‌های اطفا حریق، سیستم‌های خنک‌کننده یا تجهیزات جانبی نیز باید لحاظ شود.

ابعاد فونداسیون

  • طول و عرض: به طور معمول، فونداسیون باید از هر طرف 15 تا 20 سانتی‌متر از ابعاد دیزل ژنراتور بزرگتر باشد.
  • ارتفاع: ضخامت فونداسیون به وزن و نوع خاک بستگی دارد، اما معمولاً بین 50 تا 100 سانتی‌متر است.

جنس و مشخصات بتن

  • بتن مسلح با مقاومت حداقل 25 مگاپاسکال (C25) توصیه می‌شود.
  • همچنین، بهتر است از میلگرد برای افزایش مقاومت کششی و جلوگیری از ترک خوردن فونداسیون استفاده شود.

جذب و کاهش لرزش

  • پدهای لرزش‌گیر: این پدها (Anti-Vibration Pad) در زیر دیزل ژنراتور نصب می‌شوند تا انتقال لرزش‌ها به فونداسیون کاهش یابد.
  • طراحی توده‌ای: افزایش وزن فونداسیون می‌تواند لرزش‌ها را به میزان قابل توجهی جذب کند.

محل قرارگیری فونداسیون

  • ثبات خاک: خاک زیر فونداسیون باید توان تحمل بارهای وارده را داشته باشد. در صورت نیاز، از پی‌سازی عمیق یا تراکم خاک استفاده می‌شود.
  • دسترسی: بایستی فضای کافی برای تعمیرات و نگهداری دیزل ژنراتور در اطراف آن فراهم شود.

تهویه و عایق‌بندی

  • در صورتی که قرار است دیزل ژنراتور در فضای بسته نصب شود، طراحی فونداسیون باید هماهنگ با سیستم‌های تهویه و عایق‌های صوتی انجام شود.

خدمات پس از فروش دیزل ژنراتور

خدمات گروه آبیاران تنها به فروش، نصب و راه اندازی و گارانتی محصولات دیزل ژنراتور ختم نمی‌شود. علاوه بر گارانتی یک ساله کلیه محصولات دیزل ژنراتور خارجی و گارانتی شش ماهه دیزل ژنراتور چینی، آبیاران خدمات پس از فروش 10 ساله را برای کلیه انواع دستگاه‌های دیزل ژنراتور به مشتریان خود ارائه می‌دهد. 

استعلام قیمت، ثبت سفارش و درخواست مشاوره خود را برایمان ارسال کنید
در کمترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت.
 
پاسخگوی سوالات و دیدگاه‌های شما هستیم:

اطلاعات هویتی شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال شده 1403/05/14 11:07
امیررضا محمدی
سلام خسته نباشید. برای استفاده ضروری که شاید نهایتاً چند ساعت در هفته باشه دیزل ژنراتور بهتره یا ژنزاتور گازسوز؟
 
مدیر سایت

سلام. در چنین مواردی ژنراتور گازی گزینه بهتریه. اما اگر استفاده مداوم دارید، قطعاً خرید دیزل ژنراتور توصیه میشه.

ارسال شده 1403/03/01 08:44
حجت اله بانشی
درود برشما بانشی هستم از شرکت صنعتی پژاوه آراد پارس کار ما تولید ساختمان است در حال حاضر تعداد 3 پروژه بزرگ در حال قرار داد داریم در شهر شیراز ما تعداد 3 دستگاه دیزل ژنراتور 150KVA...220 سایلنت به صورت تهاتر میخواستم.
 
مدیر سایت

سلام روزتون بخیر لطفا با شماره کارشناسان فروش موجود در پایین صفحه تماس بگیرید.

ارسال شده 1403/02/29 15:08
فرید شجاعی
حداکثر بازده دیزل ژنراتور هاتون چقدر هستش؟
 
مدیر سایت

دیزل ژنراتورها هوا و سوخت را به طور جداگانه وارد موتور و فشرده می کنند که به آنها اجازه می دهد سوخت کمتری برای خروجی انرژی مصرف کنند. معمولاً یک دیزل ژنراتور در محدوده عملیاتی بهینه طراحی شده خود با راندمان حدود 40 درصد کار می کند، معمولاً تا 80 درصد ا

ارسال شده 1403/02/29 15:07
فرید
حداکثر ظرفیت یک دیزل ژنراتور چقدر هستش؟
 
مدیر سایت

اندازه های مجموعه از 8 تا 30 کیلو وات (همچنین تک فاز 8 تا 30 کیلو ولت آمپر) برای خانه ها، مغازه های کوچک و ادارات، با ژنراتورهای صنعتی بزرگتر از 8 کیلو وات (11 کیلو ولت آمپر) تا 2000 کیلو وات (2500 کیلو ولت آمپر) می باشد. (سه فاز) برای مجتمع های اداری،

ارسال شده 1403/02/29 15:06
شهرام عزیزی
یک دیزل ژنراتور چقدر میتونه کار کنه؟
 
مدیر سایت

ژنراتورهای دیزلی می توانند حداقل 12000 ساعت و بیشتر تا 20000 ساعت قبل از نیاز به تعمیرات اساسی موتور کار کنند البته تا زمانی که به خوبی از آنها استفاده شده و به خوبی نگهداری شوند. 

ارسال شده 1403/02/05 10:10
رضا احمدی
با سلام و ممنون از اطلاعات دقیق و خوبتون می خواستم یک دیزل زنراتور بین 50 تا 85 کاوا خریداری کنم
 
مدیر سایت

به زودی همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت.

ارسال شده 1403/02/04 09:40
سام
امکان مشاهده دستگاه دیزل ژنراتور هست یا خیر
 
مدیر سایت

مشاهده دستگاه در محل نمایشگاه دائمی شعبه تبریز یا تهران آبیاران برای شما مشتریان عزیز همیشه فراهم است

ارسال شده 1403/02/02 09:25
میثم
دیزل ژنراتور مناسب ماینر کدام است
 
مدیر سایت

سلام دوست عزیز دیزل ژنراتور صرفا برای استخراج ارز دیجیتال نداریم ولی می توانید برای اطلاعات بیشتر در این باره به صفحه https://abyaran.com/mag/power-generators-for-bitcoin-mining/ مراجعه فرمایید.

ارسال شده 1403/02/01 09:39
رضا زنگنه
برای ساختمان های مسکونی هم کاربرد دارند
 
مدیر سایت

دیزل ژنراتور ها برای مجتمع های مسکونی بزرگ هم استفاده می شود ولی برای اطلاعات بیشتر بهتر است با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

ارسال شده 1403/01/30 09:56
علی زرگرزاده
سلام آیا فیلتر دیزل ژنراتور رو هم موجود دارید
 
مدیر سایت

بله می توانید با مشاوران فروش برای خرید فیلتر ها در ارتباط باشید

ارسال شده 1403/01/28 16:54
حسنی
برای یک بیمارستان در یکی از شهر های آذربایجان شرقی خواستار خرید دیزل ژنراتور هستیم درخواست راهنمایی داشتم
 
مدیر سایت

برای این مورد می توانید با یکی از مشاوران فروش دیزل ژنراتور در پایین صفحه تماس گرفته و اطلاعات دقیق خود را با ما در اشتراگ بگذارید تا کارشناسان ما راهنمایی دقیق تری برای این مورد شما بتوانند انجام دهند

ارسال شده 1403/01/28 16:48
علیرضا
چه مقدار بعد از ثبت سفارش دستگاه به دست ما خواهد رسید
 
مدیر سایت

مشتریان عزیز می توانند برای پاسخ به این گونه سوالات با شماره های درج شده در پایین صفحه تماس گرفته و از مشاوران فنی آبیاران زمان دقیق ارسال محصول خود را جویا باشند

ارسال شده 1403/01/21 15:24
حسین کنعانی
مشخصات فنی دیزل ژنراتور بادوین با قدرت نزدیک به 100 کاوا رو می خواستم بدونم
 
مدیر سایت

می توانید با مراجعه به صفحه https://abyaran.com/diesel-generator/baudouin از اطلاعات دقیق محصول مورد نظر خود بهرمند شوید.

ارسال شده 1403/01/21 12:37
علی نظری
نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور با شماست یا خریدار باید فردی استخدام کند
 
مدیر سایت

نصب و راه اندازی توسط تکنسین در محل انجام و تحویل مشتری داده خواهد شد.

ارسال شده 1402/04/20 14:23
احمد
سلام وقت بخیر قیمت یه دیزل برای مجتمع مسکونی ۹۰واحدی برای زمانی که قطعی برق داریم.چه ژنراتوری رو معرفی میکنید؟
 
مدیر سایت

سلام و عرض ادب. بزرگوار بایستی میزان مصرف برحسب کیلووات یا میزان آمپر مصرفی را محاسبه و اعلام نمایید تا دیزل مناسب معرفی شود.

ارسال شده 1402/03/25 11:26
جعفری
سلام موتور25کاوادویتس.هواخنک برای استفاده کارگاهی 3فازقیمت چنده
 
مدیر سایت

با سلام همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت.

ارسال شده 1402/03/12 18:42
فرحناز برزگرحسینی
سلام خسته نباشید. قیمت دیزل ژنراتور 1000KVA پرکینز رو میخواستم. 8 سیلندر خطی
 
مدیر سایت
سلام وقت بخیر کارشناسان فروش در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.
ارسال شده 1402/03/09 09:07
رجب زاده
دیزل ژنراتور دائم کار کدوما هستن برای کارخانه ای می خوام که باید 24 ساعته برق داشته باشه شماره تماس 09184563214 لطفا راهنماییم کنین
 
مدیر سایت
سلام و عرض ادب جناب آقای رجب زاده عزیز. همکاران واحد فروش در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.
ارسال شده 1402/03/03 10:43
شریف زاده
سلام وقت بخیر استاد ولوو 50 کاوا درحد نو هم دارین؟
 
مدیر سایت
سلام وقت بخیر جناب شریف زاده گرامی تمامی کالاهای ما نو هستن.
ارسال شده 1402/02/27 12:09
غفاری
سلام من قیمت دیزل ژنراتور 2000 کاوا از پرکینز رو میخواستم
 
مدیر سایت
سلام و عرض ادب جناب غفاری. همکاران فروش در اسراع وقت با شما تماس می گیرند.
ارسال شده 1402/02/27 09:35
هوتن رضایی
سلام مهندس خسته نباشید. برای مجتمع مسکونی اگر دیزل ژنراتور بخوایم چجوری باید انتخاب کنیم؟
 
مدیر سایت
سلام جناب اقای هوتن رضایی عزیز. برای داشتن انتخاب درست بهتره ابتدا آمپر مصرفیتون رو محاسبه و بهمون اعلام کنید.
ارسال شده 1402/02/27 09:31
علیزاده
سلام وقت بخیر من برای مرغداری دیزل ژنراتور میخوام. چه برندی مناسبه؟ لطفا راهنماییم کنین
 
مدیر سایت
سلام ممنون وقت شما هم بخیر جناب. برای مرغداری ابتدا نیازه که ابعاد مرغداری و بعد هم برق مصرفی تون رو بفرمایید.
ارسال شده 1401/12/16 16:09
رضا
کدوم یکی از این برندها برای ماینر مناسبن؟
ارسال شده 1401/11/26 09:10
علیمراد
سلام وقت بخیر دیزل ژنراتور بهتره یا ژنراتور گازی؟
 
مدیر سایت
سلام بستگی به نوع کاربری شما داره جناب. برای چه موردی میخواستین؟
ارسال شده 1401/11/25 10:29
مهدی زارع نژاد
سلام وقت بخیر ممنون از محتوای کاملتون. کدوم دیزل ژنراتورها دائم کار هستن؟ من یه دائم کار میخوام، چجوری باید انتخاب کنم؟
 
مدیر سایت
سلام وقت بخیر. باتوجه به این که باید نوع کاربری شما تعیین بشه بنابراین کارشناسان در اسرع وقت با شما تماس می گیرند تا مشاوره لازم رو دریافت کنین.
هلدینگ آبیاران پویان آذر

مجموعه «آبیاران پویان آذر» یکی از بزرگترین تامین کنندگان عمده تجهیزات صنعتی در داخل کشور است که عرضه با کیفیت‌ترین محصولات از معتبرترین برندهای شناخته شده بین‌المللی را در طول 50 سال فعالیت تجاری خود برعهده داشته است. دانش فنی مونتاژ انواع دستگاه‌های ژنراتور برق در کنار ارائه کامل‌ترین نوع خدمات پس از فروش و گارانتی کالا ، این مجموعه را به بهترین گزینه برای مراودات بازرگانی در نزد شرکای تجاری وفادار خود تبدیل کرده است. ارائه بهترین قیمت بازار در کنار جلب رضایت و حفظ و نگهداشت مشتریان، از مهمترین استراتژی‌های هلدینگ «آبیاران پویان آذر» در طول سالیان طولانی فعالیت اقتصادی آن است.

ساماندهی
 
تندیس آبیاران
جشنواره وب ایران

دفاتر فروش

تبریز، میدان راه آهن، جاده سنتو، 200 متر مانده به پمپ بنزین
تهران، خیابان فتح، مابین فتح و شیر پاستوریزه، روبروی یخچال
شعبه دوم تبریز، چهارراه نادر، جنب ایستگاه آتش نشانی

کارخانه تهران: ابتدای بزرگراه شهید متوسلیان، خیابان فتح 5

کارخانه تبریز: قراملک، جنب دانشگاه صنایع و معادن

 
 


تمامی حقوق مادی و معنوی برای گروه صنعتی آبیاران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از محصولات و کاتالوگ های انحصاری آبیاران پیگرد قانونی دارد