پمپ فشار قوی یا پمپ فشار بالا در انواع طبقاتی و گریز از مرکز برای استفاده در مصارف کشاورزی و صنعتی از برند های معتبر خارجی و ایرانی نظیر پمپیران برای انتخاب و خرید شما با بهترین قیمت در نمایندگی آبیاران عرضه شده است. قیمت پمپ فشار قوی از ۶,۲۰۰,۰۰۰ تا ۱۲۱,۸۸۳,۰۰۰ تومان درمجموعه آبیاران موجود است. برای دریافت مشخصات فنی پمپ آب فشار قوی و مشاوره تخصصی لطفا با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
فشار استاتیکی به عنوان هد یا ارتفاعی در نظر گرفته می شود که سیال نیاز دارد آن را طی کند تا از پمپ فشار قوی خارج گشته و به بیرون تراوش کند. پمپ فشار قوی همانطور که از نام آن پیداست دارای فشار استاتیکی زیادی است و در نتیجه قادر است سیال را تا ارتفاع یا هد بالاتری پمپاژ کند.
در واقع پمپ فشار قوی یک پمپ گریز از مرکز چند طبقه است که وجود طبقات بیشتر نسبت به پمپ گریز از مرکز معمولی منجر به افزایش فشار و در نتیجه هد شده است.
این نوع پمپ آب کاربردهای فرآوانی دارد که از جمله برای تهیه آب شهری، پمپاژ آب، زهکشی و آبرسانی در مصارف صنعتی، بوستر پمپ، آبیاری بارانی، پمپاژ کردن آب کندانس شده، پمپاژ کردن آب گرم و سرد، تاسیسات صنعتی و البته مورد آخر آتش نشانی مناسب است.
آنچه بر اساس محاسبات هیدرولیکی برای پمپ فشار قوی اهمیت دارد این است که قطر پروانهای که در ساخت این پمپ آب استفاده میشود چقدر است، سرعت روتور چند دور بر دقیقه است و البته مورد سوم که بیانگر تعداد پروانه یا طبقات به کار رفته در پمپ است، برای ساخت و انتخاب پمپ شناور اهمیت دارد.
ارتفاعی که ناشی از تغییر هر یک از این سه عامل باشد به تراکم سیالی که در حال پمپ شدن است بستگی دارد ولی چون این مساله بستگی به نوع کاربری پمپ دارد نمی تواند به عنوان عامل مشخصه برای پمپ فشار قوی آن را در نظر گرفت. توجه داشته باشید که افزایش قطر پروانه منجر به افزایش هد شده ولی این مساله خود منجر به بزرگتر شدن سایز پمپ فشار قوی می شود، در نتیجه این مساله با محدودیتی روبرو است.
راه دیگری که برای افزایش هد یا فشار پمپ استفاده می شود، افزایش دور موتور است ولی این مورد نیز با مشکلاتی همراه است، افزایش بیش از حد دور موتور منجر به عمر کوتاه پمپ فشار قوی و کارکرد نادرست آن خواهد شد، چرا که یاتاقان ها و کوپلینگ باید فشار زیاد ناشی از سرعت گردش روتور با دور موتور بالا را تحمل کنند.
پمپ فشار قوی از یک محفظه یک پارچه تشکیل شده است که شامل یک محفظه مکش، یک محفظه رانش، و همچنین تعدادی محفظه با توجه به تعداد پروانه تشکیل می شود که در واقع همان طبقات پمپ فشار قوی است. هر یک از طبقات با پیچ بست طبقات به یکدیگر متصل می شوند.
در سمت چپ پمپ فشار قوی یک محفظه مکش وجود دارد که سیال از این طریق وارد پمپ شده و سپس وارد پروانه می گردد، همانطور که گفتیم هر پروانه با یک پیچ بست در محفظه خود قرار گرفته است و پشت پروانه یک دیفیوز قرار می گیرد که کار آن تبدیل سرعت به فشار است.
در واقع دیفیوزر ثابت است و پروانه درون آن می چرخد. در سمت چپ پروانه ها کوپلینگ مکانیکی قرار دارد و وظیفه آن نگه داشتن محور سر جای خود در محفظه است تا از هر گونه نشت و خرابی پمپ جلوگیری کند. و در قسمت چپ کوپلینگ مکانیکی چهار یاتاقان وجود دارد که البته به آنها یاتاقان های ضداستهلاک نیز گفته می شود. در هر طبقه سیال پس از مکش به درون پمپ اب از یک پروانه عبور کرده و در نهایت از سمت راست از لوله رانش خارج می گردد.
همانطور که پیشتر در قسمت ساختار پمپ فشار قوی گفته ایم، سیال از قسمت محفظه مکش و لوله ورودی وارد پمپ شده و از آنجایی که پروانه ها بر روی محور قرار داشته و در حال گردش هستند، نیروی گریز از مرکز ناشی از این گردش پروانه با دور موتور مشخص منجر به مکش سیال به درون پروانه می شود.
در واقع سیال فشاری معادل صفر دارد و وقتی به درون پروانه کشیده می شود با عبور از پره های پروانه به سمت محیط بیرونی پروانه فشار آن افزایش می یابد. از آنجایی که با چرخش ایمپلر سرعت سیال به همراه فشار افزایش می یابد و این سرعت زیاد می تواند تلفات را زیاد کرده و کارکرد پمپ را مختل نماید، یک دیفیوزر پشت پروانه قرار گرفته که می تواند این سرعت را به فشار افزایش دهد و در نتیجه برآیند دبی خروجی از پروانه اول را زیاد نماید.
این دبی باز هم به دلیل اختلاف فشار وارد پروانه دوم شده و همان فرآیند قبل را طی می کند. به تعداد پروانه ها دیفیوزر در پمپ وجود دارد. و هر یک بیانگر یک طبقه در پمپ هست، برای مثال اگر 6 پروانه و 6 دیفیوزر در پمپ فشار قوی وجود داشته باشد، بیانگر یک گریز از مرکز 6 طبقه است. در نهایت بدیهی است که پس از طی کردن این مراحل و خروج از پروانه آخر، سیال از قسمت لوله رانش به دلیل فشار بالایی که دریافت کرده است با هد مخصوص آن پمپ به بیرون تراوش می نماید.
بر خلاف پمپ گریز از مرکز یک طبقه، پمپ فشار قوی دارای چند محفظه حلزونی شکل نیست که به هم متصل شده باشند چرا که در این حالت اندازه پمپ فشار قوی بسیار بزرگ خواهد شد، به همین خاطر از دیفیوزر برای این پمپ استفاده شده است.
در نتیجه نه تنها اندازه کوچکی دارد بلکه از نظر اقتصادی نیز به صرفه بوده و از هزینه کمتری در فرآیند ساخت دارا هست. در اکثر پمپ فشار قوی از یاتاقان تراست استفاده می گردد چرا که طراحی آن به این یاتاقان کمک می کند بتواند فشار و باری که نیروی محوری به پمپ و پروانه ها وارد می نماید تحمل کند.
پمپ فشار قوی از نوع WKL می تواند کاربرد وسیعی در صنایع مختلف داشته باشد که از جمله کاربرد های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
شما مشتریان گرامی می توانید با مجموعه آبیاران تماس گرفته و از مشاوره رایگان انتخاب پمپ و تخفیفات ویژه این محصولات با خبر شوید. توجه داشته باشید که لیست به علاوه می توانید برای خرید پمپ فشار قوی مناسب خود از سایت آبیاران اطلاعات تکمیلی هر محصول از جمله مشخصات فنی و کاربرد محصولات را با کلیک بر روی هر محصول و مطالعه صفحه اختصاصی مربوط به اطلاعات لازم را کسب نمایید. شما در این صفحات می توانید مواردی همچون دبی، توان نامی بر حسب کیلو وات و اسب بخار، دور موتور و غیره را مطالعه فرمایید.
باسلام لطفا مشخصات مسیرتون و سایز لوله رو بفرمایین- سطح ارتفاع نقطه مبدا تا مقصدا رو همینطور تا مشاوره دقیق تری پیش خرید برای شما انجام شود.
با سلام
یک پمپ طبقاتی4 اینچ با موتور 40 اسب نیاز دارید
باسلام لطفا جهت مشاوره با کارشناس فروش تماس حاصل فرمایید.
مجموعه «آبیاران پویان آذر» یکی از بزرگترین تامین کنندگان عمده تجهیزات صنعتی در داخل کشور است که عرضه با کیفیتترین محصولات از معتبرترین برندهای شناخته شده بینالمللی را در طول 50 سال فعالیت تجاری خود برعهده داشته است. دانش فنی مونتاژ انواع دستگاههای ژنراتور برق در کنار ارائه کاملترین نوع خدمات پس از فروش و گارانتی کالا ، این مجموعه را به بهترین گزینه برای مراودات بازرگانی در نزد شرکای تجاری وفادار خود تبدیل کرده است. ارائه بهترین قیمت بازار در کنار جلب رضایت و حفظ و نگهداشت مشتریان، از مهمترین استراتژیهای هلدینگ «آبیاران پویان آذر» در طول سالیان طولانی فعالیت اقتصادی آن است.
تماس با واحد فروش