لوگوی آبیاران

گیربکس خورشیدی

از این گیربکس جهت انتقال بیشترین گشتاور در کم حجم‌ترین ابعاد ممکن که اصطلاحا چگالی گشتاور نامیده می‌شود، بکار می‌رود. گیربکس خورشیدی شامل یک دنده خورشیدی (مرکزی) که با دنده هرزگرد سیاره ای یا پنیون که روی محور نگهدارنده آن به طور یکپارچه روی قفسه یا حامل سیاره‌ای قرار گرفته و قفسه هم در داخل دنده داخلی یا رینگی احاطه شده است.

گیربکس خورشیدی

علت نام‌گذاری این نوع گیربکس‌ها، نحوه قرارگیری چرخدنده‌ها و حرکت آن است. تنش‌های محرک روی دندانه زیادی وارد می‌شود لذا بار متعادل می‌شود بنابراین این طرح دوام زیادتری پیدا می‌کند. دنده گیربکس خورشیدی نسبت به دنده استاندارد می‌تواند مقاوم‌تر باشد و گشتاورهای زیاد را منتقل نماید.

در این نوع گیربکس دنده‌ها به شکل خاصی داخل همدیگر قرار می‌گیرند. نوع قرارگیری دنده‌ها مانند گیربکس شافت مستقیم به صورت موازی با همدیگر قرار می‌گیرند که این امر باعث می‌شود گیربکس در قسمت شفت خروجی بتواند حتی در زمان خاموشی الکتروموتور آزادانه حرکت کند.

تفاوت اساسی گیربکس خورشیدی با انواع گیربکس های دیگر در نحوه ی قرارگیری دنده ها می باشد. به این صورت که 2 ، 3، 4 و.... دنده ی کوچکتر درون یک دنده ی بزرگتر(خورشیدی) قرار میگیرند. مانند تصویر زیر:

شافت موتور به مرکز خورشیدی متصل میشود، خورشیدی (دایره ی محیطی) به شافت خروجی متصل است و دنده های میانی به صورت هرز گرد کار میکنند. اما علت اساسی این نوع اتصال و گذاشتن دنده های هرز گرد چیزی نیست جز بالا بردن توان دستگاه در برابر ضربه های وارده در ابتدای راه اندازی و ضربات حین کارکرد.

برای مثال در خطوط نَوَرد فولاد به علت اینکه محور چرخش با ضرباتی در هنگام عملیات نورد مواجه میشود و سرعت بسیار پایین و گشتاور بسیار بالا نیاز است، نیاز به این نوع گیربکس بسیار احساس می شود. علت تحمل بالای ضربه در این نوع گیربکس درمقایسه با انواع دیگر مربوط به تعداد دنده های درگیر در یک لحظه است. اگر توجه کنید در گیربکس های حلزونی، کتابی، کرانویل پنیون، شفت مستقیم و ... در لحظه ی راه اندازی تنها یک دنده با دنده ی دیگر درگیر می شود.

اما در گیربکس خورشیدی به علت ساختار خاص خود در لحظه ی راه اندازی معمولا بین سه الی چهار دنده (و در موارد نیاز به تعداد دلخواه) درگیر میشوند. این امر باعث میشود تنش ایجاد شده، بین دنده های درگیر تقسیم شود لذا عمر گیربکس افزایش یافته، تحمل ضربه ها و تنش های ناشی از عوامل خارجی نسبت به انواع گیربکس های دیگر بسیاربهبود میابد.

کاربرد دیگر این نوع دنده در صنایع ساخت اتومبیل های الکتریکی بسیار کاربرد دارد. به علت تولید گشتاورهای بالا و تحمل ضربات ناشی از تنش های محور ماشین بهترین گزینه برای استفاده در این ماشین ها هستند.

از مزایای دیگر این نوع گیربکس میتوان به توانایی تولید گشتاورهای بسیار بالا اشاره کرد. در تولید این نوع گیربکس میتوان دستگاه را به شکل طبقاتی طراحی کرد به نحوی که برای تولید گشتاورهای بسیار بالا و سرعت های بسیار پایین با حجم نسبتا کم بسیار مناسب است. همچنین برای نصب در تمام حالات (روی پایه، فلنج، افقی،عمودی و...) مناسب می باشد.

بازه تولید گشتاور این نوع گیربکس بین 36 تا بیش از 250000 نیوتن متر است که برای هر فعالیتی قابل استفاده می باشد.

تنها عیب این نوع گیربکس در مقایسه با انواع دیگر قیمت بالاتر می باشد، که البته با توجه به مزایای بسیار که در بالا ذکر شد معقول به نظر می رسد.

انواع گیربکس خورشیدی بر اساس نوع اتصال

گیربکس خورشیدی به صورت هالو شافت ورودی، تک خار، فلنچ دار (MC)، پایه دار (UC)، شافت ماده (FS) عرضه می شود.

گیربکس خورشیدی استپ موتور و سروو موتور

استپ موتور و سروو موتور دستگاه‌هایی با دقت بالا هستند. بنابراین گیربکس مورد استفاده باید دارای لقی بسیار ناچیر باشد. گیربکس خورشیدی استپ موتور که به گیربکس خورشیدی کوچک نیز مشهور است، دارای این ویژگی می باشد. طراحی منحصر به فرد این گیربکس باعث شده است تا به تنهایی و بدون استفاده از ابزار اتصال، قابلیت نصب بر سروو موتور و استپ موتور را دارا باشد. کاربرد این گیربکس در دستگاه های CNC، لانچرهای موشک انداز و غیره است. برند APPEX، برند TITAN، برند VATSUN، برند SIBONI و غیره عرضه کننده این گیربکس هستند. 

مزایای موتور گیربکس خورشیدی نسبت به هلیکال و حلزونی

این گیربکس ها به دلیل اینکه نسل جدید گیربکس های دنیا می باشند دارای ساختار متالوژی برتری هستند و به علت ساختار این گیربکس ها سطح درگیری دنده ها تا دو برابر افزایش یافته که این امر باعث کاهش فشار به دنده ها و افزایش عمر کارکرد این گیربکس‌ها می گردد.

حجم کم این گیربکس ها به دلیل نحوه قرارگیری چرخ دنده ها از دیگر محاسن آنها می باشد که کار با این گیربکس‌ها را راحت‌تر می‌کند.

به علت ساختر درونی این محصولات، تعمیرات آنها بسیار راحت و سریع می باشد که این امر باعث کاهش نگرانی مصرف کننده در زمینه تعمیرات و نگهداری می شود.

  • دارای راندمان بسیار بالا تا 98%
  • طول عمر بالا به دلیل تقسیم متوازن بار در بین طبقات
  • لقی بسیار ناچیز به دلیل دقت بالا در ماشین کاری دنده ها
  • امکان کوپل بسیار ساده با بسیاری از مولدهای قدرت (الکتروموتور)
استعلام قیمت، ثبت سفارش و درخواست مشاوره خود را برایمان ارسال کنید
در کمترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت.
 
پاسخگوی سوالات و دیدگاه‌های شما هستیم:

اطلاعات هویتی شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هولدینگ آبیاران پویان آذر

مجموعه «آبیاران پویان آذر» یکی از بزرگترین تامین کنندگان عمده تجهیزات صنعتی در داخل کشور است که عرضه با کیفیت‌ترین محصولات از معتبرترین برندهای شناخته شده بین‌المللی را در طول 50 سال فعالیت تجاری خود برعهده داشته است. دانش فنی مونتاژ انواع دستگاه‌های ژنراتور برق در کنار ارائه کامل‌ترین نوع خدمات پس از فروش و گارانتی کالا ، این مجموعه را به بهترین گزینه برای مراودات بازرگانی در نزد شرکای تجاری وفادار خود تبدیل کرده است. ارائه بهترین قیمت بازار در کنار جلب رضایت و حفظ و نگهداشت مشتریان، از مهمترین استراتژی‌های هولدینگ «آبیاران پویان آذر» در طول سالیان طولانی فعالیت اقتصادی آن است.

ساماندهی
 
تندیس آبیاران
جشنواره وب ایران

دفاتر فروش

تبریز، میدان راه آهن، جاده سنتو، 200 متر مانده به پمپ بنزین
تهران، خیابان فتح، مابین فتح و شیر پاستوریزه، روبروی یخچال
شعبه دوم تبریز، چهارراه نادر، جنب ایستگاه آتش نشانی

کارخانه تهران: ابتدای بزرگراه شهید متوسلیان، خیابان فتح 5

کارخانه تبریز: قراملک، جنب دانشگاه صنایع و معادن

 
 


تمامی حقوق مادی و معنوی برای گروه صنعتی آبیاران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از محصولات و کاتالوگ های انحصاری آبیاران پیگرد قانونی دارد