تابلو کنترل یا همان تابلو برق، بخش مهمی در یک دیزل ژنراتور محسوب می شود. این قطعه به عنوان مغز ژنراتور دیزلی، پردازش کننده ی تمامی کارکردهای دستگاه و نمایش دهنده ی ارورهای آن و صدور دستور خاموشی به دستگاه در صورت نیاز است. قیمت تابلو برق برحسب نوع کارکرد تابلو کنترل و مشخصات فنی آن تعیین می شود. جهت دریافت لیست قیمت و خرید تابلو برق با کارشناسان مربوطه تماس حاصل بفرمایید.
تابلو کنترل یا همان تابلو برق، مرکز اصلی کنترل و صدور فرمان است و دستورات مرتبط با نحوه فعالیت دیزل ژنراتور را صادر می کند. مغز اصلی پردازش کننده یا همان پردازشگر دیزل ژنراتور را با نام تابلو برق نیز می شناسیم که در سه دسته کلی طبقه بندی می شوند: تابلو کنترل دستی، تابلو کنترل اتوماتیک، تابلو کنترل سنکرون.
برحسب میزان پیچیدگی و نوع ساخت تابلو کنترل، از روشن کردن ساده دیزل ژنراتور گرفته تا سایر امور مربوط به کارکرد دستگاه، برعهدهی تابلو کنترل است.
همانطور که میدانید محیط کار در کارخانه ها، کارگاه ها و سایر مناطق مانند بیمارستان ها و شرکت های بزرگ تولیدکننده و ارائه دهنده خدمات، ممکن است خطرات جانی و مالی را برای کارگران یا حتی مدیران بخش ایجاد کند. استفاده از تجهیزاتی که ایمنی را بالا می برد و مانع از بروز خسارات و خطرات احتمالی وارده می شوند لازمه ی هر کسب و کار است.
دستگاه های مولد برق در ابعاد بزرگ معمولا برای تامین برق صنایع عظیم تولیدی و ارائه دهندگان خدمات استفاده می شوند. این دستگاه ها هر چند که بر اساس استانداردهای حفاظتی و با استفاده از مواد اولیه ی باکیفیت ساخته می شوند بازهم ممکن است خطر آفرین باشند.
در تولید دیزل ژنراتور و عملیات کوپلینگ آن معمولا براساس نوع کاربری و خواست مصرف کننده، از امکاناتی مانند تابلو کنترل استفاده می شود. تابلو کنترل علاوه بر صدور فرمان های مربوطه، وظیفه ی نمایش ارور و خطاهای دستگاه را برعهده دارد.
تابلو کنترل یکی از بخش های مهم دستگاه ژنراتور برق است. این مجموعه از قطعات برقی در واقعيت یک محفظه هست که تجهیزات الکترونیکی در آن قرار گرفته اند. تابلو کنترل، وظیفه کنترل کارکرد دیزل ژنراتور و روشن و خاموش کردن آن را بر عهده دارد. به طور کلی نقش تابلو کنترل دیزل ژنراتور در زمینه ی کنترل فعالیت دستگاه و نمایش اطلاعات مهم خلاصه می شود. منظور از کنترل فعالیت دستگاه، روشن و خاموش کردن دیزل ژنراتور با استفاده از سنسورهای قطع کن در صورت کمبود میزان آب و روغن است.
منظور از نمایش اطلاعات مهم دستگاه نیز این است که کاربر می تواند از طریق برد تعبیه شده روی تابلو کنترل دیزل ژنراتور، آمپراژ، ولتاژ، فرکانس، ساعات کارکرد دستگاه و سایر اطلاعات لازم را مشاهده کند. دو قابلیت دیگر نیز برای بیشتر مدل های تابلو کنترل وجود دارد که به عنوان امکانات حیاتی شمرده می شوند که قابلیت آلارم دستگاه و خاموش شدن خودکار نام دارند.
تعیین قیمت تابلو کنترل دیزل ژنراتور براساس امکانات و قابلیت هایی تعیین می شود که طبق نیاز و نوع دیزل ژنراتور به تابلو اضافه می شود. جنس قطعات و نوع آن ها که به معنی میزان کیفیتشان است افزاینده یا کاهنده ی بهای تمام شده ی دستگاه و به دنبال آن قیمت نهایی است. خرید و انتخاب دستگاهی که کارایی لازم را برای کاربر ایجاد کند نیازمند تعیین نوع کاربر و مشاوره ی فنی از جانب تولیدکننده است.
جهت اطلاع از مشخصات فنی و گارانتی محصول، همچنین دریافت مشاوره خرید می توانید با کارشناسان فروش تابلو کنترل دیزل ژنراتور تماس بگیرید.
راه اندازی یک دیزل ژنراتور را برد کنترلی نصب شده بر روی تابلو برق تعیین می کند. راه اندازی به سه روش (دستی–اتوماتیک–سنکرون) انجام می شود. برد کنترل قابلیت نمایش پارامترهایی از قبیل دمای آب، فشار روغن، مقدار ولتاژ و جریان، ولتاژ باتری، فرکانس، ساعت کارکرد دیزل ژنراتور و ذخیره سازی اطلاعات آن را فراهم می کند.
در تولید تابلو کنترل دیزل ژنراتور آبیاران از برد تابلو برق از برند های Woodward، Datacom و دیپسی یا همان Deepsea استفاده می شود. در بخش میانی و پایینی تابلو برق، دکمه ای با عنوان کلید اتوماتیک یا همان Circuit Breaker قرار دارد. جهت مشاهده توضیحات مرتبط با عملکرد کلید Circuit Breaker ادامه ی مطلب را دنبال کنید.
از کلید اتوماتیک کمپکت جهت محافظت از دیزل ژنراتور در برابر اضافه جریان و ولتاژ استفاده می شود که در مواقع بروز خطا اضافه بار جریان، هر سه فاز اصلی مدار قدرت قطع می شود. کلید اتوماتیک یا کمپکت دیزل ژنراتور را درصورت دریافت اضافه بار توسط مصرف کننده، خاموش می کند. این امر که همان اورلود یا اضافه بار نامیده می شود، ژنراتور دیزلی را تحت فشار قرار می دهد. به منظور جلوگیری از آسیب به دستگاه، تابلو کنترل فرمان خاموشی را به دستگاه ارسال می کند و دستگاه به صورت اتوماتیک خاموش می شود.
کلید کمپکت به صورت جمع و جور تولید می شود؛ این درحالی است که درگذشته ابعاد بزرگتری نسبت به نمونه های امروزی دارد. نمونه های جدید را کلید کمپکت می نامند چراکه ابعاد کوچک و جمع و جور دارد.
شرکت آبیاران از معتبر ترین برندها (ABB, Schneider, LS, Hyundai) در طراحی تابلوهای خود استفاده می کند.
کنتاکتور نوعی کلید است که جهت قطع و وصل کردن مدار از راه دور و از طریق بوبین کنتاکتور به کار می رود. این بوبین انرژی الکتریکی را به مغناطیسی تبدیل می کند و با قطع و وصل شدن برق این میدان نیز قطع و وصل می شود و سبب قطع و وصل شدن کنتاکتور می شود.
در تابلو کنترل اتوماتیک از دو کنتاکتور استفاده می شود که یکی کنتاکتور برق شهر و دیگری کنتاکتور دیزل ژنراتور می باشد.
جهت فعال کردن استارت و روشن شدن موتور و قطع و وصل کردن سوخت دیزل ژنراتور مورد استفاده قرار می گیرد. تابلو کنترل های مجهز به کلید کمپکت، زمانی به صورت اتوماتیک خاموش می شوند که مجهز به رله باشند. رله، میزان اضافه بار، برگشت جریان و افت ولتاژ ناگهانی را تشخیص می دهد و دستگاه را خاموش می کند.
شینه مسی که در تابلو کنترل مورد استفاده قرار می گیرد، هادی یا رسانای الکتریکی است که وظیفه هدایت انرژی الکتریکی را برعهده دارد.
استفاده و نصب تابلو کنترل برای دیزل ژنراتور جهت حفاظت از کارکرد دستگاه ژنراتور برق، نیازمند دانش فنی و تخصصی است و اهمیت بسیاری دارد. برای داشتن دیزل ژنراتور با تابلو کنترل بهتر است با دانش کافی از نوع کلید، برد کنترل و سایر قطعات استفاده شده، جهت خریداری دستگاه به همراه تابلو کنترل انتخاب کنید.
مجموعه «آبیاران پویان آذر» یکی از بزرگترین تامین کنندگان عمده تجهیزات صنعتی در داخل کشور است که عرضه با کیفیتترین محصولات از معتبرترین برندهای شناخته شده بینالمللی را در طول 50 سال فعالیت تجاری خود برعهده داشته است. دانش فنی مونتاژ انواع دستگاههای ژنراتور برق در کنار ارائه کاملترین نوع خدمات پس از فروش و گارانتی کالا ، این مجموعه را به بهترین گزینه برای مراودات بازرگانی در نزد شرکای تجاری وفادار خود تبدیل کرده است. ارائه بهترین قیمت بازار در کنار جلب رضایت و حفظ و نگهداشت مشتریان، از مهمترین استراتژیهای هلدینگ «آبیاران پویان آذر» در طول سالیان طولانی فعالیت اقتصادی آن است.
تماس با واحد فروش